Zeķes zandalēs ir modes kliedziens Nr. 1

Pienācis tas laiks, kad visai modes industrijai ir jāatvainojas par to, ka gadiem ilgi ir apsmieta vecāka gada gājuma vīriešu mode valkāt zeķes sandalēs un iešļūcamajās čībās. Jo tieši šis komplekts šovasar ir tendence numur viens.

Frita    1 >>11:31 varbūt esi svētais un neesi potējies taču gan jau 1x mūžā plaušu rentgens gan ir taisīts,ko?
Tad izvērtē,kāda ir jonu starojuma ietekme uz cilvēku!
Jebšu, jebkura medicīniska manipulācija ar anestēziju...visu izčurā un izsvīsti svētais?

AivarsN  1   22.41. Mūsdienās neviens nav pilnībā pasargāts no medicīnas manipulācijām un nekad tās arī nav bijušas tik bīstamas, kā šī injekcija, kurai nav pilnīgi nekā kopīga ar tradicionālo vakcīnu. Tai ir pilnīgi citi uzdevumi, vispār nesaistīti ar medicīnu kā tādu. Ģenētiskā modifikācija vēl nav vienīgā neatgriezeniskā iedarbība. Pārprogramēto ģenētiku atjaunot vairs neizdosies. Dažādu metālu nano daļiņas un grafēnu, diez vai tik viegli izdosies izčurāt. Un tie visi draņķi arī nav paredzēti jeb kad izvadīt no organisma. Tas viss tur ir tāpēc, lai tavs ķermenis kalpotu kā mobilo sakaru ierīce. Ne velti Bils saņēma tādu patentu un mūsu dāsnā valdība šim projektam tikai iesākumam atvēlēja 300 000€.

Freddy Krueger      Atliek tikai piekrist #JurisK rakstītajam... Zeķes (speciāli tiem, kuri nav bioloģiju mācijušies) ir paredzētas sviedru absorbcijai. Ja tas nelieto sviedri iesūcas apavu pazolē, un tur arī paliek. Pat visādas tur plastmasas drazas, kurās ļauži skraida basām kājām, ir jāmazgā katru vakaru, par kājām, pat nerunājot, arī, ja lieto zeķes, jo gaisa cirkulācija tām ir nekāda... A basas kājas normālos apavos - nu, tāda konkrēta cūkkūts sanāk... 2022-10-30 10:58

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu