Zeķes zandalēs ir modes kliedziens Nr. 1

Pienācis tas laiks, kad visai modes industrijai ir jāatvainojas par to, ka gadiem ilgi ir apsmieta vecāka gada gājuma vīriešu mode valkāt zeķes sandalēs un iešļūcamajās čībās. Jo tieši šis komplekts šovasar ir tendence numur viens.

LaskovijMerzavec  2 5 Labi apavi ļoti labi neesājas bez zeķēm. Protams, ja tiek mazgātas kājas...

Galu galā, ja tik ļoti gribas vilkt zeķes un lai vēdinās kājas, tad var nopirkt sietiņkurpes...

Epifanija  5 4 Lai tak velk, uzreiz redzams pie kuras sociālās grupas pieder un nav lieki jātērē laiks! Nevienu sekundi neziedotu tādām, parasti tie ir dzērāji ar apvītušiem kāju nagiem, kurus slēpj no apkārtējiem!

Chris1986  2 6 Varētu padomāt, ka šejienes dāmas ir tik liels piedāvājums, lai varētu brāķēt vīriešus, kas nēsā zeķes zandalēs :D Nē, nu ja pieiet destruktīvi - labāk līdz kapa malai viena, nekā tāds, kā esmu iedomājusies .. nu, tā katras pašas izvēle - cilvēks parasti pats sev ir vislielākais ienaidnieks

Ievinjata  1 6 Nezinu. Mani šitas zeķu jautājums nekustina. Vēsā dienā arī es varu ievilkt zeķi sandalē, tā kā mani neuztrauc, ja kungi arī tāpat dara.

jaunkundze    3 Spriežot pēc bildēm, kas pievienotas tam rakstam, arī legingi un īsie džemperi ir stilīgi 😅

Frita    2 Ņemot vērā,ka pēc PVO statistikas datiem Sirds asinsvadu saslimšanas un mirstība no tām ir 1.vietā pasaulē,kompresijas zeķes jānēsā savlaicīgi-ir vai nav modes tendence.
Vienīgais vēstījums modes industrijai..lai dizaina elementos gan mežģīņu zeķēm,gan tām,kas ar ananasiem, ir kompresijas funkcijas iestrādes.

incis1  3 2 Būtu jau par ko diskutēr,zeķes zandalēs vai zandales plikās kājās,kāda tam vispār nozīme. Nedomāju,ka tas būtu apspriešanas vērts.

CoCoSan  1 4 Te ir kāda senjòru vai ārstniecisko apavu modes apspriede vai konsīlijs? Ja ir sievietes, kuras pirmajā randiņā apģībst no vīrieša zeķēs un zandalēs, lai tik viņām veicas, izskatās oho pilns ar tādiem frīkiem.

langstins    1 Danīt-FORŠIŅA!

av2    2 A kas iisti ir par probleema, ja zekkes zandalees? Man nav zandales, zekkes ir, taa nepiekasaties man. Kaapeeec nevar vilkt, kaa te saka, stiliigas zekkes stiliigaas, da kau..nestiliigaas zandalees, a? Kurss noteicis, ka tas ir nepareizi, slikti, nemoderni, atpalcis esi utt ?

elfu_mazulis    1 Nu tad beidzot. Noberzti pirksti nav forši.

Vaukskis    1 Cik % gadījumu no visām dzīves gaitām dodaties u randiņiem, lai zeķes nepazīstamu vīriešu kājās jūs neatstātu vienaldzīgas? Gadiem ejot taču arvien mazāk, vai ne?! Pārējā laikā vienkārši nesaasiniet uzmanību uz to(tiem), kas uz jums neattiecas!

Reiz klausījos etiķetes ekspertes teiktajā valsts radio un viņa teica, ka, ejot uz darbu sandalēs, neklājas tās vilkt plikās kājās. Sandales jāvelk komplektā ar zeķēm, bez zeķēm brīvajā laikā. Varbūt tie veči, ko sastopat uz ielas, ir ceļā uz vai no darbavietas? .. Jūs esat kādreiz padomājušas par to?!

jaunkundze, jaunkundzēm legingi ir ne tikai stilīgi, bet arī izskatās seksīgi kombinācijā ar stringiem. Ņamma acīm ;D

etc      Visu laiku biju pārliecināts, ka pareizi jāsaka - sandales. Ak, kā visu šo laiku esmu kļūdījies...

Geisha  1 2 Ko var cepties par tām zeķēm zandalēs? Laucinieks uz randiņu var atnākt arī gumijas zābakos vai kalošās. Sevišķi ja ir dubļains ceļš. Kad sunim nav ko darīt tas olas laiza.

Mona_Liza  1   zeķes zandalēs ir oho vīrieša formastērps ! :)

CoCoSan    2 Kātad, un Geisha noteikti savā anketā ierakstījusi, ka ārējam izskatam nav pilnīgi nekādas nozīmes, kautvai nestuvēs atnests, ka tik viņam ērti.

AivarsN  2 1 Vai nav vienalga, kāds iesaiņojums? Galvenais tagad pirmām kārtām ir noskaidrot, vai uz randiņu ieradies īsts cilvēks, vai ģenētiski modificēts, ar telefonu nolasāmu Mac adresi. Tikai šodien atklāju, ka mans Redmi Note 5 uztver Pokemonus vairāk kā 30m attālumā. Tamdēļ vien jaunu telefonu nevar pirkt, jo tie uzrāda tikai ierīces ar nosaukumu, ar kurām var izveidot savienojumu. Interesanti, vai kad vakcinētos pieslēgs kopējam tīklam un iedos atjauninājumu, arī tikai plika adrese rēgosies, vai vismaz vakcīnas nosaukums uzrādīsies?😆

Frita    1 >>20:56 šķiet,ka vēl nav izgājušas blaknes no difterijas potes..vai arī tuberkulozes.

AivarsN      Vismaz šajā gadsimtā ne pret ko neesmu potējies, tāpēc ne tikai vīrusi, bet arī farmas mafijas makaroni man klāt nelīp. Pat masalu vīrusa eksistenci, 6 zinātnieki nevarēja tiesā pierādīt. Šo makaronvīrusu neviens pat neiedrošinās pierādīt un visu institūtu centieni to atrast, beigušies bez panākumiem. Tas ir pazīstams tikai kā ķīniešu datorsimulācija, kur sakabināti kopā dažādu ģenētisko materiālu fragmenti, bet iztrūkstošās daļas piedzejotas klāt no zila gaisa. Tāpēc PCR testi jebkuru saaukstēšanās slimību un ne tikai, uzrāda kā šobrīd tik populāro makaronvīrusu. Piedevām, pēc 35 cikliem, testa rezultātu ticamība ir tikai 3%. Tikai zinātne, nevis Knariņa un Papļūta bla, bla, bla! Bīstieties burbuli un ejiet nopotēties! Un sevišķi izglītotās aitas stājas garā rindā, kā pēc jaunākā iPhone. Man, kā jebkuram normālam cilvēkam, nav zoofīlisku noslieču, ne arī vēlēšanās iepazīties ar cilvēkiem, kuriem izteiktas garīgās novirzes. Man ir pilnīgi vienalga, ko tā sieviete ir varējusi atļauties uzvilkt uz randiņu. Bet ja galviņā mājo tikai sistēmas kultivētie tarakāni, tad par ko lai es ar viņu runāju? Ja ar citām reliģijām piederošajiem vēl var atrast kopīgu valodu, tad šī modernā kovidreliģija ir pilnīgi bezcerīgs un pat bīstams gadījums.

Geisha      CoCosanīt, ārzemēs kad padzīvo tad tās vistu kūts klačas ir galīgi pie kājas. Te katrs staigā kā viņam ērti.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu