Nesaprašana par rotaslietām

Nu tad aiziet jūriņā - kam, cik, kādām rotaslietām sievietei ir jābūt? Un vai vispār jābūt? Cik reizes dienā jāmaina? Un kam jāpieskaņo - krūšturim, topiņam, biksēm, kurpēm vai lūpu krāsai? Un no kāda materiāla tām rotaslietām jābūt - zelts, sudrabs, bleķis, plastmasa?
Piebildīšu dikti ziņkārīgajām - es rotaslietas nelietoju, no tām man ir tikai caurumi ausīs šobrīd. Pat laulības gredzena nav. Ķēdi ap kaklu arī neviens nav aplicis. Vai ar mani ir galīgi traki? :))

nazis    1 Laimnese. Lai būtu, ja Jums tā labpatīk domāt, ka vīrieši pievērš uzmanību apģērbam un rotaslietām, nevis kas tos nēsā.

Tessa  2 8 rotu izveli, daudzumu, metalu, tomer nosaka mentalitate (nu, ja nepieversham uzmaniibu etiketei un liksim rotas briivdiena). Latvietem vispar nav raksturiigi nesat daudz rotu, reti ieraugu kko interesantu no sudraba, parsvara tie ir gredzeni, bet man pashai nepatiik ar asam malam, tapec es ta pa gabalu paapbrinoju neparastu meistardarbu.
tagad latvietes saka rotaties ar akmenjiem un tas ir apsveicami, ka lasa, pieskanjo, piemero, un akmenji arii ir dazhadi, interesantas krelles, aproces, komplekti - krasas, beidzot, jautrakas, dažadas jašmas un korallji, perlamutri un oniksi. feini.
zelts nav cienja, tas tiesa, bet tapec jau mes atshkjiramies. es papriecajos par citu sudrabiem un akmenjiem, citi par manu zeltu un parejiem metaliem. tiesa, akmenji šadi tadi man arii ir, bet tos lieku vasara, ziema viegli pazaudet.
viirieshiem nav ko jautat, ja patiik sieviete, vinji rotas vismazak atceras, vinji vispar maz ko atceras tad.

DanaL      Tikai zelts vai sudrabs. Ne vairāk kā viens gredzens (ikdienā nelietoju). Pārsvarā vai nu auskari vai kakla ķēdīte.

miers2    2 Kam nav noskaņas uz rotām, tai arī nebūs..bet ja īpaši gribās pašļūkt pavasarim pretī, tad var vienu balto pērli iepīrsingot nabas robā un otru kādu īsu sprīdi zemāk, lai tie taureņi brīnās

Marija_Anna      Pamatā rokassprādzes, gredzeni, retāk neliela ķēdīte. :) Auskari kutina ausis un no tādiem atteicos.
Rotas no jebkā, arī pašgatavotas. Ja metāli , tad zelts, jo sudrabu āda nepieņem. Vizuāli patīk arī pērles un dzintars, bet tie nav mani materiāli.
Viss ļoti individuāli.

vilks28  1 4 ar kakošņiku galvā tās latvietes vispār būtu BOMMBA!

Discreta      Ikdienā vairs neko nenēsāju. Kad sapucējos, lietoju auskarus un gredzenus, reizēm ir krelles, bet skatos, lai nav par daudz. Valkāju brilles, tāpēc man ir rotaslietas, kas pieskaņotas briļļu rāmim. Tad ir tirkīza krāsas rotaslietas, ko kombinēju ar apģērbu un/vai somiņu. Vai ir pareizi kombinēt somiņu ar suskariem un gredzeniem, nav ne jausmas. Gudrinieki no pārvērtībām arī nestāsta, kā kombinējamas brilles. Es tās arī uzskatu par aksesuāru, ne tikai par nepieciešamību.

Margriete      cc ´sievietes apģērbam ir tikai tik liela nozīme, cik tas sagādā vīrietim vēlēšanos viņai to novilkt´.
tātad investējiet sporta zālē, dāmas.
protams, tāpat kā ar apaviem, arī attiecībā uz rotaslietām ir obligātais minimums. Kāds? Saglabāsim intrigu, varbūt kāds nezin D:)

Margriete      obligātais minimums domāts attiecībā uz to, kas sievietei ir mājās, ne uzvilkts. ejot ar miskasti nav jāapkrāmējas ar spīguļiem kā pirātu kapteinim. bet tas ir tikai mans viedoklis. jā, un taisnība tam, kurš teica, ka sievietes ģērbjas priekš sievietēm, bet daudziem vīriešiem ir "rozes un puķes". tieši tāpēc man uz vecumu arvien vairāk sāk patikt sieviešu kompānijas.

vilks28  1 1 reibekle, par pīrsingu pupu galos neesi domājusi.

Nissa      Priekš manis rotas ir sinonīms apģērbam, tāpēc arī tās tiek pieskaņotas.Darbs ir tāds , ka vēlams rotāties, jo tā ir sava veida reklāma, mājās visu noņemu, traucē. Uzskatu, ka jebkuras rotas , vai briljanti, vai bižutērija, ir labas, viss atkarīgs no iespējām, dzīvesveida, patikšanas. Nenosodu nevienu, lai katra sieviete nēsā ko un kā vēlas, nepatīk tikai netīras rotaslietas, kas gadiem nēsātas un apķepušas.

Spodris    3 Jocīgs jautājums...ja patīk, tad nēsā, ja nejūt vajadzību, tad nenēsā, priekš kam te vajadzīgs sabiedrības viedoklis?

Alionushka  2 2 Man domāt, attiecībā uz rotaslietām teiciens "less is more" iederas labāk nekā uz jebko citu. Rotaslietu nekad nevar būt par maz, to var būt tikai par daudz.

Eneile    1 Tādas rotas kā man patīk, es īsti nevaru atļauties. Man patīk oriģināli rotkaļu darinājumu no dārgmetāliem.
Līdz ar to, man ir pāris vienkārši sudraba kuloni ar akmentiņiem, jo ir apģērbi, kur tomēr prasās, lai kaut kas būtu. Savukārt ikdienā es esmu kārtīga bebene un man ir lakatu lakatiņi un šallītes.
Bižutēriju valkāt es nemāku, bet ir cilvēki, kuri fantastiski māk sakombinēt krāsas un materiālus, kur rotas tiešām ir viņu personības neatņemama sastāvdaļa.

edding  8 3 Rotas te nav primārais. Nabaga poettessa, viņa tagad naktis neguļ, apmaksājusi visus OHO pakalpojumus un ķersta mani. Kkur, kkas no knika ko skatījies. Apžēliņ, sievietei jau sestais gadu desmits un ar ko nodarbojas. Bet kko vajadzētu? Vienu riktīgu uzšāvēju, lai vakarā liek pie plīts, bet naktī riktīgi sūkāt. Bet ko dzejniece,tēlo Sudrabu, kura nu tik izmeklēs, nu tik atradīs, nu tik tiesās. rezultātā kā vienai tā otrai sūC vien sanāca.
Ar labu nakti, negaidi, arī sonakt es tev uzmanibu neveltisu.

dodekaedrs    2 Viss atkarīgs no sievietes pašas radītā veidola un tēla!
Ja sievietei tuvs kičs un viņu absolūti nebiedē spilgtas krāsas, tad arī plastmasas rotaslietas ļoti labi iederēsies koptēlā! Ja sievietei tuvs konservatīvais stils (aka Chanel kostīms utt.), tad viņa var mierīgi aprobežoties ar neuzkrītošu franču manikīru un nelieliem angļu aizdares auskariem. Sportiskā stila pārstāves savu sportisko stilu var padarīt sievišķīgāku ar interesantām rokassprādzēm un kaklarotām.
Mākslinieces ģērbjas avangardiski - kā jūtas, tā arī ģērbjas un rotājas.

borzomi      Nekas tā neuzbudina vīrieti,kā Lielvārdes josta ap plikiem gurniem! 2018-05-10

Līdzīgi jautājumi
Dzintara cena (4 atbildes)Kur likt sudraba rotas? (23 atbildes)Sudraba rotaslietu tirisana. (22 atbildes)Rotaslietu iegade (41 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu