Kāpēc tik daudz kažoku valkātāju?

Apskatījos galeriju par izrādes " arī vaļiem ir bail" pirmizrādi un biju nepatīkami pārsteigta - tik daudz kažoku! Man jau likās, ka kažoki ir vēsture un ka neviena sevi cienoša sieviete vairs nestaigā un nelepojas ar nogalinātu dzīvnieciņu ādām, bet nē - un kā vēl staigā! Tepat oho arī nesen viena lepojās ar beigtu lapsu ap kaklu, ar visu galvu un ķepiņām! Nu kā nav pretīgi ar ko tādu dižoties? Amerika sieva vispār smieklīga, kažoks virs ceļa, baigā draiskule. Varbūt arī maksāja nenormālu naudu tas kažoks, bet skats nožēlojams.

Sallija2  5 5 Fargo, prestiži :D Varbūt tiem Rubļovkas bomžiem no Nasha Rasha arī likās, ka tie no miskastes izvilktie kažoki ir prestiži, bet neviens izglītots cilvēks sen jau vairs nenēsā kažokādas. Tikai tādai Kremļa pakaļskrējējai Ingūnai Sudrabai allaž tas kažoks ir bijis mīļš.

Tessa  1 7 esmu izbriniita, ka butls nosauca kažoku par prestiizhu. vai izmerija prestiizhu ar kazhoku, nezinu.
manas aciis prestiizhs nav lietas, bet riciiba.
prestiizhs ir gods, celsirdiiba, nesavtiiba. ne kažoks jebkura gadijuma.

realiste  3 5 Sallija2 un tieši mazizglītoti cilvēki neko nesaprot un nekad nespēs saprast ko nozīmē atjaunojamais resurs... Šķiet piederi pie šīs cilvēku šķiras :)

Laimnese    1 Sallija2 piedod, bet es neeju uz tādu teātri, kur aktieri čurā un kakā....man tādi neintresē...
Manis pēc, lai katrs ģērbj, ko grib mugurā....man ir pilnīgi vienalga...

fargo  1 2 tessa. sallija.
jā, prestižs. ja tas tā nebūtu, tie cilvēki to nenēsātu. un jā, aprindas ir dažādas. vienās notetovējusies no galvas līdz kājām sieviete ir "ohh un ahh", bet citiem tas ir atbaidošs ķēmīgums. tas pats ar kažokādām.

Araabs  5 8 Dabīgos kažokus kritizē tikai tie,kas viņus nevar un nekad nevarēs atļauties.Svīst un salt neilona pufaikās viņiem zvaigznēs ierakstīts.

DanaL  2 3 Augsti izglītotā reāliste māk mētāties ar neargumentētiem apvainojumiem un iedaka lasīt grāmatas. Absolūti nav skaidrs, kādas grāmatas pati izlasījusi, jo uz lūdumu sniegt argumentus, atkal metas visus nodēvēt par mazizglītotiem. Acīmredzedzami ļoti gudra persona.
Vai beidzot vari padalīties ar jaunākajiem pētījumiem ekoloģijā un kā tie korelē ar to,ka dzīviem roņiem un ūdelēm nodīrā ādu.
Nu padalies, lūdzu, ar nabaga mazizglītotiem!

DanaL  4 3 Araabs, savu kažoku atdevu labdarībai, kad sāku aizdomāties šajā lietā dziļāk. Tā ka Rīgā ir/bija vismaz viens prestižs bomzis. Priekā!

AivarsN  4 5 Tie smalkie ļautiņi,kuri nekad nav bijuši kažokzvēru fermā un savām acīm redzējuši to ārprātu,tā arī nesapratīs, par ko iet runa. Ir jau gan arī tādi, kuriem pat citu cilvēku ciešanas sagādā prieku. Sātanisma kults kļuvis par oficiālo reliģiju.

Araabs  5 4 Nu ja,Dana jau mums gumijas sieviešu un vibratoru fane.Nost ar visu dabīgo!!!

janisb  4 5 Normāls cilvēks vienmēr bijis plēsoņa, un ir tikai praktiski izmantot apēstās gaļas ādu nevis izmest...

OnslovaMaargrieta  3 4 Man ir lapsadas krādziņa mētelītim . Ir ļoti silti.Atbalstu kažokādau nēsātājus . Tas ir dabigs materiāls .

DanaL    3 janisb, ne par to stāsts. Kažokādu nēsāšana, atšķirībā no gaļas ēšanas, nav eksistenciāls jautājums. Un jā, apēstā dzīvnieka ādu var izmantot gan apģērba, gan aksesuāru izgatavošanā, jo tas ir gan praktiski, gan nepieciešami. Te ir runa par dzīvnieku nomocīšanu, lai padižotos.

Araabs, ja argumentu vietā izmanto apsaukāšanos, tad bērnudārzniekam tas ir piedodami. Bet ar visām ķengām esi trāpījis vienā mazā mērķītī, - visu cieņu tai sievietei, kas starp vibratoru un tevi izvēlēsies pēdējo.

bubblegirl    1 Klausieties, dāmas un kungi! Tas jau paliek vairāk kā nenormāli... Es rī mīlu kaķus, suņus, trušus, bet negrasos ģērbt kaut kādu pufaiku skaista kažociņa vietā! Un man ir absolūti uz...ist uz prātā sajukušajiem pseido dzīvnieku aizstāvjiem, kas uzskata, ka tagad pēkšņi labāk izvēlēties visu da jebko, tikai ne to, kas kaut kādā veidā aizskar dzīvnieku tiesības. Es esmu sieviete un cilvēks. Arī man ir savas tiesības. Arī uz skaistu un dārgu ūdeļādas kažoku. Ja Jums labāk patīk nēsāt pufaikas, lūdzu, nēšajiet!!! 2018-08-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu