modes komiskums .

bieži nākas redzēt situāciju ,par kuru var teikt-pārcentusies vai arī ,kad mode piepilda ielas ar kloniem ,kurus no attāluma pat grūti atšķirt .kas spiež cilvēkus tā ākstīties -velme būt pamanītiem ,uzmanības trūkums,piederība kādai sociālai grupai .bieži tas modernais apģērbs nav pat laika apstākļiem piemērots .

Saara    1 es gribētu teikt to, ko vienmēr-investējiet sporta zālē, nevis centra butikā. Skaisti veidots ķermenis var vilkt kaut kartupeļu maisu mugurā, bet overweight izskatīsies pēc NLO arī nišas lupatās.
no otras puses-cilvēki tiek vērtēti pēc izskata. es tieku vērtēta, un es vērtēju, un "Mājas Viesim" pat rubrika ir attiecīga-"Pamanīts", tā ka katrā žurnāleļa numurā var kādu ķekatnieku aplūkot.

piparbecinja    1 Uzmanības, gaumes un idomas trūkums. Vo. Visi staigā līdzīga griezuma melnos apģērbos. Nez kā viņi grasās izcelties uz citu fona.... Tas ir jautajums nākošajām paaudzēm...

av2    1 ir jau arii smukas lietas, apggeerbi, kas ir modee. Jaafiltree viss tas leerums, ko piedaavaa , tas viss. Kam nav gaumes labas, tas izskataas peec kkeema, gatavaa. Kam ir gaume, nu ir smuki, un sexy.Taa kaa nav tik traki :)
Kaa ir man? Dodu priekssroku klasiiskaam , paarbaudiitaam veertiibaam. OranGas, paiisas bikses...nu nevilkssu :P

Spicenis2021      Kas vienam ir s*, citam tā ir instalācija. 2021-02-07 17:25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu