Kāpēc dāmas pusmūžā bieži izvēlas īsos matu griezumus?

Tīri intereses pēc vēlos saprast, kādēļ tik daudzām sievietēm pēc 40, 50 ir "tantu" īso matu frizūras? Vai tādēļ, ka citām viņu vecumā ir tādas? Vai tāpēc ka liekas ka tā labāk izskatās? Vai tāpēc, ka paliek plāni mati un īsus vieglāk sasliet gaisā lai izskatās biezāki? Kas nosaka šo dīvaino modi?

Jevpistinija  6 5 Tantes manā vecumā un vecākas izskatās nožēlojami un smieklīgi īsās pusaudžu kleitiņās un gariem, pa pleciem izlaistiem matiem. Sievietes skaistākā rota ir veselais saprāts, ne garas krēpes, kad ar vien kāju jau kapā.

av2      Jaa, tagad tikai apskatiijos, izraadaas , arii daudzaam manaam oHo simpaatijaam nav iisi mati :)

aija_69  2 2 Pusmūžā sievietes galvenie trumpji ir savādāki, kā jaunībā.
Princešu laiks mums ir pagājis un tagad, karalieņu vecumā, galvenais ir savas ērtības, dzīvesprieks un enerģija.
Personīgi es daudz peldu un īsi mati, nenoliedzami, ir ērtība.

laukroze  1 4 50+ vajag pielīmet garos matus, 21.gs taču visi skrien pakaļ aizejošai jaunībai, uz kopējā fona tas viss izskatās diezgan slimīgi.. manuprāt, katra no mums pati labāk zin kā izskatīties savā vecuma grupā..:)

av2    4 te nu paraadaas oHo publika visaa "kraassnnumaa". Tad sanaak, ka 40/50 gadiiga sieviete, elegantaa vakarkleitaa , ar gariem matiem , izkaapjot no Rollsa ir.....slikti izskataas ? Piedauziigi ???? Tiessaam ???
Nav ko teikt man vairaak.

Epifanija    2 es izvēlos garus, koptus matus, kaut arī tas prasa daudz līdzekļu un laika, bet tas to attaisno, neesmu kā visas

selnija_    3 Šo visu sarunu palasot, vispār viegls šoks iestājas: ko tagad jāiet jāgriež nost mati? Zirgaste nav labi un brīvā vaļā palaisti arī nav labi, lokas arī ne...

Rouzita  2 3 Kā jau bija rakstīts- skaistākā rota ir veselais saprāts plus labs frizieris/re. Pat jaunībā ne visām ir dabas doti skaisti, gari, kupli mati. Ar gadiem tie kļūst vēl plānāki. Tāpēc gari mati nav nekāds skaistuma standarts. Standarts ir kopti mati.

Vanesa15  3 4 Tapēc, ka ar gariem matiem izskatās pēc raganām.
Pusmūžā vairs nav ne dabīgās krāsas, ne tik ļoti dzīvelīga matu struktūra kā jaunībā.

Esari    5 Daža laba caca 50gados, ar ezīti galvā- pec kiborga izskatās...kāda tur hren, mode- stulbums vairāk...!

kwinta  3 2 40/50 gadiiga sieviete, elegantaa vakarkleitaa , ar gariem matiem , izkaapjot no Rollsa ir.....slikti izskataas (c)
Pie vakartērpa pilnīgi izslēgts ir izlaisti gari mati. Tiem jābūt savāktiem.
Kāpēc daži domā, ka ja īsi, tad ezis. Ezis ir otra galējība vecumā, tāpat kā pašķidri gari.
Ir taču normāli griezumi.

klava4    1 Nate..atbildēja mana vietā..Sieviete ar vai bez matiem ir sieviete..Sievišķigums vainu ir vai nav..Man nekad nav patikušas bizes. Un patīk būt stilīgai. Friziere katru reizi izvēlas frizūru ,kas man piestāv ..iesaka.Ik pa laikam vajag nomainit frizieri. Annija Lenoksa man liekas ir ļoti sievišķiga? ..man patīk īsi mati..Un izdzīti sāni..un krāsoti mati..Man patīk viss tas ,kas citiem nepatīk..Un noteikti skaisti Tattoo..Tas ir forši..Pašai nav..bet man patīk..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu