Kāpēc dāmas pusmūžā bieži izvēlas īsos matu griezumus?

Tīri intereses pēc vēlos saprast, kādēļ tik daudzām sievietēm pēc 40, 50 ir "tantu" īso matu frizūras? Vai tādēļ, ka citām viņu vecumā ir tādas? Vai tāpēc ka liekas ka tā labāk izskatās? Vai tāpēc, ka paliek plāni mati un īsus vieglāk sasliet gaisā lai izskatās biezāki? Kas nosaka šo dīvaino modi?

DanaL    3 Man paīss karē (nekāda zēngalviņa!!!) jau ir gadu desmitiem, jau no skolas gadiem. Vairākkārt esmu ataudzējusi garus, līdz pusmugurai. Nepatika un īsti nepiestāvēja. Ķēpa ar mazgāšanu, žāvēšanu un ieveidošanu - garie mati prasa daudz vairāk laika, bet man tā vienmēr ir par maz.

AivarsN  2 3 Pēc 50 vīriešiem redze arī vairs nav kā jauniem puikām. Tādu plecīgāku dāmu džinsos un ar zēngalviņu,var viegli noturēt par vīrieti. Un tā tas princis var aiziet gar degunu.😀

Tilia  1 3 Es laikam esmu izņēmums, jo pēkšņi izdomāju audzēt garus. Reizēm pat sportošanai sapinu bizītes.:)

Marija_Anna    2 Mani atkal izbrīnīja , ka tieši Deisa uzdod šo jautājumu :)
Nerunāsim par padomju laiku modes sekotājām , taču noteiktā vecumā dikti jāizsver, vai tikai paplūdušas sejas līnijas ies kopā ar to vai citu griezumu. Varbūt vienā gadījumā nedaudz vaigi jānomaskē , citā iespējams jāpiedod apjoms. Mana pēdējo gadu izvēle ir optimālais variants. Darbā netraucē, krāsošanai naudas pietiek un nav jāiespringst ar savešanu kārtībā no rīta :))

sakka  2 5 Par sirmumu jautājums nebija,tādēļ to neaiztiksim,bet par garumu!
Deisa,Tu esi sieviete,būtu jāzin ,ka ir modes tendences un virzieni,tātad ir savi modes piedāvājumi visām vecuma kategorijām(bērnu,tīņu,jauniešu,sieviešu,vīriešu).Nekad sieviete neizies uzvilkusi vīriešu uzvalku,kapzeķītes ar bumbulīšiem,tīņu drēbes utt.Tas pats ir ar matiem,arī frizūru tipus dala vecuma kategorijās(bērnu,jauniešu,pusmūža utt.)Par īsajiem grizumiem ap 40-50 ir tā:
1.īss m.gr. padara jaunāku(protams pareizs un kvalitatīvs)
2.ar gadiem mati kļūst plānāki(ne visiem,bet lielākai daļai),tādēļ īsāks griezums piedod vizuāli apjomu.
3.mūsu reģiona sievietēm piemīt korpulence, kas veido arī apaļu sejas formu pie kuras noteikti neiederas gari mati.
Tas tā,pavisam īsi,bet vēl daudz iemeslu,Ja griezums izskatās slikti,tur jāvaino frizieris,jo mūsdienu piedāvājums griezumos ir ļoti daudzveidīgs un interesants ko var pgriest pusmūža sievietēm.

EECOOL  5   sanne priekš kam apsmiet kaimiņvalsti tikai tā iemesla dēl, ka neesi tur bijusi? bērnudārzs. es to teicu tikai tādā kontekstā, ka daudzas tās matu griezējas ir padomju laika bērni, kas pat tuvākajās kaimiņvalstīs nav bijušas, tāpēc, ko var no viņām sagaidīt, ja ne padomjlaika frizūras.

sanne      Zaķīt,es neizsmeju.:) Ja Tev ir,ko teikt,neaizņem vietu publiskā telpā...:)...a?...;)

AivarsN  5 4 Mūsu tālie senči zināja,vai vismaz nojauta,kāda varena enerģija ir sievietes bizei. Tagad kāds slavens pediņš izdomās,ka sievietēm modē būs ezītis,čupčiks,vai lisene un šīs,modei pakaļ skrienot,noskūs ar.😀

esmucitta    2 man nav, es neizvēlos

hewy    7 Solvita Āboltiņa ar zirgasti, Ilze Viņķele ar bizēm, prezidenta kundze ar vējā plandošiem, pannotiem, līdz pus mugurai......nu skaisti.

makinlijs72  1 4 dīvaina mode ir cienījamā vecumā plivināties ar gariem matiem,rozā jaciņā,zābakos virs ceļa.īss matu griezums norāda tomēr arī uz kādu briedumu.jā un sirmi mati arī ir o.k.

Momo  1 5 ne visām ap 50 labi izskatās gari mati, ko var bizēs pīt. līdz pleciem vēl ir ok. un piekrītu tam, ka katram vecumam savi griezumi. man netraucē citu sieviešu labi nogrieztas zēngalviņas. bet gari, štruntīgi sakopti mati vai neatbilstoša biezuma gari mati izraisa žēlumu.

Nate  6 5 Deisa, 40 nav pusmūžs.
Bet ja par sievietēm 50+, tad tikai ļoti, ļoti reti, kurai sievietei šinīs gados labi izskatās gari mati. Tādā gadījumā matiem jābūt ļoti skaistiem. Sievietēm gados ir nepieklājīgi būt ar gariem matiem, tas nav labais tonis. Ja netici, pajautā frizieriem. Tāpat kā nepieklājīgi sievietei gados iziet sabiedrībā bez kosmētikas.

Paula6    3 Svarīgāk ir izvēlēties tādu matu griezumu, kurš konkrētai sievietei vairāk piestāv..vai tas būtu īss vai asimetrisks, līdz pleciem vai nedaudz pāri...moderno matu griezumu vai tā nianses var piemērot. Diemžēl arī frizētavās, gan novērots, gan personiski pārbaudīts neskatās vai piestāv moderns griezums sievietei. Man nepiestāv īsi apgriezti mati, bet tāpēc "ielikt" sievietes kaut kādos matu griezuma rāmjos ir muļķīgi...var būt gari mati, bet glīti sakārtoti. Sievietēm bieži ir slinkums matus kopt (tādēļ īss griezums) un ar masku palīdzību palīdzēt tiem augt kuplākiem un skaistiem. Arī matu griezumos ir stereotipi...

Basteta    2 Laikamc citām dāmām ir īsi vai plāni mati. Man patīk gari, vismaz pāri lāpstiņām.

klotilde    5 Īss matu griezums jebkurā vecumā man neizraisa izbrīnu, taču vienmēr esmu šausminājusies, ja dāmas nedaudz zem 50 mēģina skriet līdzi pusaudzēm un saveido kaut ko līdzīgu iestīvinātām princešu lokām, vai izmēģina kārtējo youtube pamācību- piem. sapīt franču bizi apkārt galvai "groziņā"...

Chris1986    1 Paldies dievam, ka neesmu par sievieti piedzimis, citādi arī mani nodarbinātu tēmas, ko citi padomās, ja es matus tā vai citādi saveidošu, tik vai šitik garus izaudzēšu, uzģērbšu par īsu svārciņus vai kko citu vecumam "nepiedienīgu" :D Tā nav dzīve - tas ir kino! - ja jūs cien. dāmas zinātu, cik ļoti maz vīrieši tam pievērš uzmanību, tad jums atkristu puse no dzīves problēmām! :D

Basteta    3 3Jūs visi domājiet, ka dāmām pēc 40 nav korekti gari mati? Manuprāt viss atkarīgs no sivietes, ja ir gari, biezi mati, tad parasti tas cilvēkiem patīk.; Vai ir argumenti?

av2    6 man nepatiik. Gari mati ir...liela dalla no sievietes ssarma. Punkts.
Kaapeec vinnas griezz iisi? Slinkums nemties ar gariem matiem , un , palielam, peec tiem 40-50 arii vinnaam viss po*uj, ka tik passaam labi, eerti .

JurisK  2   Gari mati ir skaisti, bet iipashi skaisti jauniibaa un nedaudz peec. Veelaak tie vairs nav tik mirdzoshi, paliek vaajaaki, mazaak kupli, shkjeljaas un pinkojaas un taadus kopt - tiiraas mokas. Tad nu ar izveelaas iisaaku griezumu, arii sirmaas saknes vieglaak laiciigi nomaskeet. Un pashai, protams, krietni eertaak. Katra gudra sieviete zin, kas izcelj vinjas daili un kas nosleepj taas truukumu. Mieriigi var atnaakt no glauna friziera un, pukodamaas, ar shkjeereem un kjemmi visu ´´maakslas darbu´´ paartaisiit pa savam!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu