Atkarība no humpalām

Šorīt nogulēju humpalās jauno pievedumu un viss dienas garastāvoklis ir sabojāts :( Vispār man vienmēr slikts garīgais un neizdevusies diena arī tad, ja izejot no humpalām neko neesmu nopirkusi. Tagad sapratu vai tikai man nav iestājusies atkarība, jo es no humpalām stiepju mājās maisiem drēbes, bet tik un tā nav ko vilkt mugurā :( Eju tikai pievedumu dienās un jau tad ārā pie durvīm padsmit minūtes pirms atvēršanas vienmēr stāv gara rinda. Tad visi skrien iekšā un ķer ko var sagrābt un kurš pirmais paspēs. Vai šo atkarību kaut kā vajag pārvarēt un kā to izdarīt? Parēķināju, ka mēnesī uz humpalām aiziet vidēji ap 100 eur un sanāk milzīga kaudze ar drēbēm, bet nesen lielveikalā atļāvos nopirkt tikai vienu kleitiņu pa 100eur, bet ļoti skaistu, tāda kvalitāte kāda humpalās nav.

plikaaKAAJA  1 1 bērnībā laukos bēniņos bija jauki- spēlējām teātri ar pārģērbšanos- visi rekvizīti bija, cik uziet! Tāds šarms!
Varbūt kumPalas rada līdzīgu sajūtu?
--smaka nav izmazgājama- tā ir kāda ķīmiska apstrāde, bet formalīns tas nav.

Drole      Man liekas, ka Tev dziivee truukst piedziivojumu, taapeec saceri feikas teeminjas, simtlatniec!

inito4ka    7 ....smaka ir izmazgājama gan :) vnk veļas mašīnā! mans pēdējais ieguvums bija ,,lāčāda,, protams mākslīga,bet 2 x 4 metri par 3 eiro;;; es uzskatu ekselenti. Grīda ieguva pilnīgi jaunu imidžu :)

VECA_PIEPE    3 Ta kaada shkjirba no kaa juuties atkariigs: sapiipeejot zaali, aizdzeroties ar alko, spaidiidams telefonu vai seerpojot netaa,...nu jau arii spaciereejot pa humpalu bodeem (ieprieksh nedzirdeeta atkariiba- jaunums), galvenais ir laikus to savu atkariibu pamaniit un apmierinaat.
Man tikai viens nav skaidrs: kur visus tos bezjeegaa sapirktos dreebju kalnus var glabaat,...ja reaali reekjinot par 100eirikiem vari sapirkt cjupu leeto lupatu gabalus un taa ik meenesi,...a vienaa gadaa ir 12 meeneshi?
Projekts angaaram vajadziigs un jaabuuvee noliktava!

VECA_PIEPE  1   Un shoreiz nopietni, bez jokiem:

Nevajadziigu (pasham mantu vaaceejam visas savaaktaas mantas ir noderiigas, nepiecieshamas un veertiigas) lietu iegaade, to kraashana un vaakshana, ir ljoti nopietna, smagi aarsteejama atkariiba.
Tieshi taapat kaa atkariiba no eediena, alkohola, narkotikaam,...utt., arii iepirkshanaas maanija- atkariiba, ir ieguuta psihologjisku paardziivojumu vai ilgstoshas nervu spriedzes rezultaats.
Ar dazjaadu lietu iepirkshanu vairumaa, atkariigais meklee mierinaajumu un attainojumu psihologjiski paardziivotajam pagaatnee,...bez psihologa paliidziibas no iepirkshanaas un vaakshanas atkariibas atkariigais nav speejiigs pilniibaa atbriivoties.
Kaite nopietna.

daimond    2 Kad tev iestāsies bads, tad tas visu saliks pa plauktiņiem- vai tev vēl iet uz ´humana´ lētākajās dienās- par 50 centiem vēl ko nopirkt, vai labāk tomēr nocenoto ´kungu´ maizīti nopirkt..

adamsone  1 4 Šopings ir un paliek šopings.

100sun    1 Daudzi nespēj iziet no veikala neko nenopērkot, to arī varētu saukt par atkarību no iepirkšanās.
Atšķirība tikai kur katrs iepērkas, i viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu