Par melnajām kleitām

Vai gandrīz visām daiļajām būtnēm nav apnicis izskatīties garlaicīgi un vienādi? Kur tāds melnā kults pēdējā laikā novērojams? Vai tas ir depresijas augstā līmeņa rādītājs? Vai varbūt visas resnas, un domā, ka melnais būs glābējzvans?

bai_bai (2015-08-08 20:32)    1 ir man viena melna kleita. es vinju saucu par kapu kleitu. parasti nav jadoma, ko uz berem vilkt. pagaidam ne manam . un es uzskatu, ka katrai sievietei vajag vismaz vienu melnu kleitinju. melns ir melns, ar to nekad neizgazisies. pieliec tik atbilstoshus aksesuarus, smukas kurpites un ir ok. es te nerunaju par to, ka skapi 99 melnas kleitas, tetovejums uz kajas, melna nagu laka un acis melnas ka pandai.

Vaukskis (2015-08-10 04:17)      Gotes vienmēr ir bijušas "pasistas" uz to melno, bet viņas kautkā ar make-up pielietojumu panāk, ka neizskatās atbaidoši, bet interesanti, jo izkrāsojas tādas, ka varētu cirkū par naudu izrādīt, ja šīs subkultūras pārstāvji nebūtu tik ikdienišķa parādība. Gotēm tā apģērbties tieši šķiet oriģināli un pasvīto to, ka viņas nav, piemēram, kādas hiphoperes vai "go go" deju cienītājas. Tiešām, melnais ir mūsdienu gotu subkultūrai raksturīgās depresijas rādītājs, bet tas līmenis ne vienmēr ir tik augsts kā citur, jo gan pie mums Latvijā, gan citur daļa no viņām ir pozeres, kuras agrāk vai vēlāk pārtop par citādi ģērbtām sievietēm, nonākot saskarsmē ar citādiem ļaudīm. Tās daiļā dzimuma gotes, manuprāt, nedomā par to, ka būtu resnas, lai gan neatceros dzīvē redzējis nevienu resnu goti, tikai fotogrāfijās. :)

brazdaikis (2015-08-19 14:31)      Labs jautājums!Par melno krāsu viscauri (cepures, jakas, bikses, zābaki, šalles) apģērbā manu prātu nodarbināja rudenī/ziemā, kad šķita, ka citu krāsu nav kā tikai melnā!:)Sab. transporta pieturās atlika izrakt bedri, nolikt blakus zārku un tiešām, kā bērēs visi!:)
Kaut gan, veikalos arī citu krāsu neredzēja!Ko izlika, to pirka!Nēsā visi, tātad forši!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu