Zeķes sandalēs.

Iedvesma no paralēlas diskusijas citā tēmā.
Tātad: kāpēc nē?, kāpēc jā? vai ir iespējami pieņemami varianti un no kurienes vispār šim visam ´´aug kājas´´.
Autora viedoklis: padomijas stila garās zeķes (melnas :D ) līdz pus kājai un sandales tiešām izskatās pabriesmīgi, bet ja izmanto īsās sporta zeķītes miesas vai sandaļu krāsā, tad taču ir cits skats. Bez tam ne visiem ir tik burvīga kājas pēdas konstrukcija, lai gribētos to eksponēt sandalē bez zeķes.

JurisK    1 Zeķes sandalēs Nu nezinu - izskataas peec bomzhiem! Kur tur stils, kur dailjums?

Vaukskis    1 Esmu viens no tiem, kam patīk un kas staigā sandalēs ar zeķītēm kājās. Tieši sporta zeķītēm, par kurām arī pozitīvi izteicies diskusijas autors, kura viedoklim visnotaļ piekrītu. Es tā gribu iet ne tikai tādēļ, lai katru dienu nevajadzētu mazgāt kājas, jo īszeķītēs tās īpaši nesvīst, bet arī lai ar plikajām pēdām nesasmērētu apavus. Es esmu staigājis arī bez zeķēm kājās,godīgi sakot, tikai virspusēji kājām bijusi forša sajūta, kad sajūti vējiņa spirgtumu pārbrāžamies tām pāri, bet karstā laikā, kad parasti tiek valkātas sandales, tas, ka sasvīdušo kāju apakša visu laiku rīvējas un smērējas pret zandaļu virsmu, ir izraisījis nepatīkamas sajūtas. Tad jau katrreiz tās sandales pēc iziešanas ārā karstā vasaras dienā jātīra; droši vien pasaulē kāds tā dara, bet man negribās, jo ir slinkums un domāju, ka sandalēm arī tas nenāk par labu. Starp citu, arī ar sandalēm bez zeķēm tik ātri nepaskriesi, piemēram, pakaļ kādam sabiedriskā transporta līdzeklim pieturā, jo iznāk riskēt ar smagu nožaušanos slidenās virsmas dēļ ! Vai tādēļ, lai kādreiz kā loterijā varbūt vinnētu kādas man pievilcīgas sievietes uzmanību tādēļ, ka eju sandalēs ar plikām kājām un tādēļ, ka citi rauc degunu, man būtu jādara tā, kā man nepatīk ? Es domāju, ka nē, ja vien man par to speciāli kāds nesāks maksāt naudu, lasi- neietilps darba pienākumos, kad staigāšana bez zeķēm kājās būs dreskoda sastāvdaļa !

av2      tiessaam tas...sitaa teema ir te cepiena veerta? Attopieties.....ja taads siikums , kaa IR MAN/TEV zekkes, vai nav zekkes , zandalees ....var ssitaadus viedokllu karus izraisiit. Nav ko man teikt vienkaarsi vairaak :( Izteikssos krieviski - kogo eto j-bjot???
Kautkads...kolhozs vienkaarssi...;((((

PrP      Laikam zeķes tāpat kā somiņas būs mūžīgā tēma.
ĀMEN.
2015-11-14

pizastornis      Apģērbies vai neapģērbies cilvēks vienalga ir skaists. 2015-11-17

tabita779      jāsakopj kājas un nagi lai nav ar sēnīti, un modernas zandales bez zeķēm protams ar šortiem, brīvam laikam. 2015-12-26

AAA6      Vajag autus aut, sandalēs 2016-02-09

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu