Augstpapēžu apavus valkā jo tas ir ērti? :)

Ja tā nav, kāpēc sevi mocīt? Prieks, kas rodas redzot patīkamo skaisto atspoguļojumu, piemēram, skatlogos, ir galvenais un ir tā vērts? :)
Atzīšos, palasīju neseno „dekoltē un mini” tēmu, neesmu te regulāri un nevarēju operatīvi pieslēgties viedokļu apmaiņai. Biju patīkami jautri pārsteigts par asajām meiteņu reakcijām un atbilžu saturu :) Ja tās „sakompresē” sanāk aptuveni: mini un dekoltē ir ērti siltajā laikā, šāds apģērbs man pašai patīk un sagādā prieku, valkāju to tikai sevis dēļ, to valkātu arī uz neapdzīvotas salas, mini min garumu un dekoltē max dziļumu ierobežo puišu blenzšana, un piebilde smalkiem burtiem pastāv arī instinkti :) Patika, ka neviena neminēja sporta kostīmu „tri poloski” kā ērtu un prieku radošu :) Par blenzšanu, ja meitene ir skaista, sievišķīgi kustās un raida ziņojumus ķermeņa valodā, es uz viņu blenzīšu gan apzināti gan neapzināti neatkarīgi no svārku garuma pat ja prātiņš saskaņā ar sabiedrības „normām” man liks neblenzt vai blenzšanu vismaz nomaskēt :) Vēl izdomāju paklusēt par silikona tjūninga ērtību un misiju, te laikam nebūs nevienas praktizējošas plastiskā silikona industrijas klientes, kas padalīsies pieredzē cik tas ir ērti un kam sagādā prieku :)
Vispār „tiekamies” bīčā tur atkrīt liela daļa no šiem jautājumiem :)
Ja kas, jautājums bija sākumā :)
PS Netērējiet savu dārgo laiku, atvainojos tām/tiem kurus sāpina gramatiskās kļūdas, pīpēju zaļo tēju, garšo pēc zaļās tējas, par atmešanu domāju, nepiekrītu, ka jautājums ir stulbs :)
Jauku weekendu! :)

barbarosa9 (2010-05-22 02:20)      Patiik sevi maaniit-platforma+papeedis.Kopumaa varu sevi pagarinaat par tiem pashiem 10 cm + -

rozamunde (2010-05-22 13:21)      Atbilstoši apstākļiem sagādāts visai plašs apavu sortiments. Augsti papēži kurpītēm patīk ballītē un pie īpaši laba noskaņojuma arī ikdienā. Ja garīgais pelēcīgs, nav grūti skraidīt botiņās vai jēzenēs.

Annyy (2010-05-23 14:56)      Pēdējos 2 gadus biežāk jau bez papēžiem staigāju... ikdienā arī tā ir ērtāk. Bet pēdējā laikā esmu ķērusies atkal klāt papēdenēm. :) Feina sajūta - sievišķīgāka! :) Tik ilgi parasti nesanāk staigāt, lai pēc tam mocītos ar nogurušām kājām.

nakc (2010-05-25 22:10)      Visu garo penteri gan nelasīju...
Man ir daudz dažādu apavu, tos velku atkarība no tērpa un sava garastāvokļa. Milzonīgi augstus papēžus gan nevalkāju.

Anew (2010-07-06 16:31)      Skaidrs ka ērti, jo valkāju tikai ĒRTUS labas kvalitātes ādas apavus. Un pie mini kleitiņas uz auguma, manuprāt, tikai augstpapēdnes der. Un man ir ērti, ja vīrieši uz manām kājām skatās, tātad viss kārtībā :))))
Uz moča, ja mani ved, esmu augstpapēžu apavos. Pati uz moča braucot arī kovboja zābaciņus ar papēdi velku.

Odetta (2012-07-20 01:29)      Miilaas daamas...manupraat, nav svariigs papeeza augstums, svariigi ir, kaa mees jutamies. Ja mees juutamies labi, mees izskataamies labi...un tas ir svariigi...

mala2x (2012-07-24 21:16)      Papēži jauki,vizuāli slaidākas padara kājas,gan pašu nēsātaju.Ir savas negatīvās puses.Ja papēžu augstums ir nesamērigi augsts,tad varētu no malas paverties amizants skats.
Galu gala ari uz cigarešu paciņam rakstīts, ka kaitīgi,bet taču smēķē.

Solda (2012-10-15 23:25)      Ir ērti. Man ir izteikta plakanā pēda un, staigājot zempapēžu apavos, ķermeņa svars balstās tikai uz papēža, kā rezultātā sāp kājas. Valkājor augstpapēžu apavus svars tiek sadalīts vienmērīgi uz papēža un pirkstgaliem. Rezultātā jūtos komfortablāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu