Augstpapēžu apavus valkā jo tas ir ērti? :)

Ja tā nav, kāpēc sevi mocīt? Prieks, kas rodas redzot patīkamo skaisto atspoguļojumu, piemēram, skatlogos, ir galvenais un ir tā vērts? :)
Atzīšos, palasīju neseno „dekoltē un mini” tēmu, neesmu te regulāri un nevarēju operatīvi pieslēgties viedokļu apmaiņai. Biju patīkami jautri pārsteigts par asajām meiteņu reakcijām un atbilžu saturu :) Ja tās „sakompresē” sanāk aptuveni: mini un dekoltē ir ērti siltajā laikā, šāds apģērbs man pašai patīk un sagādā prieku, valkāju to tikai sevis dēļ, to valkātu arī uz neapdzīvotas salas, mini min garumu un dekoltē max dziļumu ierobežo puišu blenzšana, un piebilde smalkiem burtiem pastāv arī instinkti :) Patika, ka neviena neminēja sporta kostīmu „tri poloski” kā ērtu un prieku radošu :) Par blenzšanu, ja meitene ir skaista, sievišķīgi kustās un raida ziņojumus ķermeņa valodā, es uz viņu blenzīšu gan apzināti gan neapzināti neatkarīgi no svārku garuma pat ja prātiņš saskaņā ar sabiedrības „normām” man liks neblenzt vai blenzšanu vismaz nomaskēt :) Vēl izdomāju paklusēt par silikona tjūninga ērtību un misiju, te laikam nebūs nevienas praktizējošas plastiskā silikona industrijas klientes, kas padalīsies pieredzē cik tas ir ērti un kam sagādā prieku :)
Vispār „tiekamies” bīčā tur atkrīt liela daļa no šiem jautājumiem :)
Ja kas, jautājums bija sākumā :)
PS Netērējiet savu dārgo laiku, atvainojos tām/tiem kurus sāpina gramatiskās kļūdas, pīpēju zaļo tēju, garšo pēc zaļās tējas, par atmešanu domāju, nepiekrītu, ka jautājums ir stulbs :)
Jauku weekendu! :)

Marija_Anna (2010-05-21 19:29)      5-6 cm un zemāk.Ātrgaitas variants. Ar augstākiem *jāpeld*,tā smuki un lēni. Bet veselību ietekmē,ar to jāŗēķinās.Ar papēžiem jūtos sievišķīgāk )

La_mour (2010-05-21 19:31)      Cik ļoti ``nodrāzta`` tēma!

ssaulla (2010-05-21 19:35)      mediķu viedokli ari ir 4-6cmm jabut obligati...mainas dzemdes guļa ja ir zem
aki vai augstāki papēži,kas nav labi.....
bet nu ticiet vai ne,uz tiem pirxtgaliem ka te daži saka jau isti nesanāk staigat,kaja ta balstās,un ja vēl platforma tad vēl ērtāk,jo papēdis nesanak tik auxtu kā izskatās....
Ticiet vai nē,bet ir ērti uz tiem papēžiem,ja protams kurpes ir ērtas,no materi
ala kas nesvist...

selnija_ (2010-05-21 19:37)      Cilvēk,nav tā. Nav nekādi puspirksti!
Man pašlaik dikti ērtas un mīļas ir sarkanās lakādas kurpes 11cm, platforma 1.5 cm, super ērtas! Staigāju katru dienu 4 km+ darbā, šurpu turpu, cik vajag, tā lūk! Protams, tās nav krosenes, nevajag salīdzināt, bet tomēr mēdz būt ērtas tādas kurpes.

KONSUL (2010-05-21 19:44)      175cm + 12/13cm (tuvu 190;pp) = jutos labi, nav neerti, jo ``gargabalus`` nestaigaju tados apavos, bet pa centru un taa.. nu nav ne gruti, ne neerti:) Bet tik pat labi varu staigat iešļūcenes uz viena pirksta un justies arii labi... !:)

cilveex (2010-05-21 19:45)      Var jau būt... un kā ar šo?(inglzī tak visi saprotams, jatulko nav, vai ne?)>
"Wearing high heels is your choice, but you should at least be aware of the problems related to high heals. Women have four times as many foot problems as men. Wearing high heels is a major reason for this.
Physical problems associated with high heels include foot pain, foot deformities, a change in back posture, knee osteoarthritis and balance impairment. Orthopedists think that high heels can contribute to the development of a variety of conditions like arthritis, chronic knee pain, sprained ankles and back problems. High heels can also result in a variety of foot problems. High heels could be the cause of knee osteoarthritis, a painful, degenerative joint disease. The knee osteoarthritis is characterized by the breakdown of the cartilage surrounding the knee.
You could have ankle sprains and breaks from rolling over on high-heeled shoes. If you wear high heels you probably had this kind of problem. You should also know that high heels are pumps with heels of more than two inches."
Khem, khem...
http://www.steadyhealth.com/articles/Could_high_heels_affect_your_health__a488_f0.html

Bet gan jau, ka tās ir imperiālistu muļķības un mūsu meituki visu pašas zina labak. Domāju, ka tā arī ir. Nau ko tur daudz klausīties.
Es pat teikšu vairāk - staigāt augstpapēdenes ir VESELĪGI! To es uzzināju oho. Zinībās spēks.:)

^esse^ (2010-05-21 19:57)      Ja kajas ne sadas ne tadas,tad augsti papezi bik pielabo,isas pagarina,resnas paslaidina.Komiski tiesam izskatas,kad kada slaj ar tiem 8-10 cm.Atskatas jau tiesam,bet vai no sajusmas?Varbut aiz lidzjutibas,un ja vel rokas vairak kas par smalku vakarsominu tad skats ir tiesam uzmanibas verts.Pasaule nodala ielas apavus/pie mums tas ir krosenes nez kadel/ no izejamajam,balles kurpem.Bet pie mums viss savadak,ko tur daudz runat.Un ja sodien vel veseliba turas,tad kadel uztraukties par to ka pec 10 gadiem mocisies ar kaju un mugurkaula sapem.

Adamsone (2010-05-21 19:57)      Pilnīgi piekrītu. Vēl jo vairāk, ja ortopēdi mūslaikos ir ļoti labi. Deformētos kauliņus nokals, greizos papēžus noslīpēs, līkos pirkstus ar drātīm kopā savilks, lai nekustas katrs uz savu pusi. Tik ar tām kleinajām gūžām un šķībajām dzemdēm tā sarežģītāk, tak nav mana problēma, debesu valstībā dieviņš ņems pretī, kāda iru, tā runā.Pēc gadiem 20-30 ļepatos pa Latviju pīļpleznainu veceņu bari, smalkās pradas galošās un pastalās.

Palomino (2010-05-21 20:15)      Man krājumā dažādu papēžu apavi, augstākie tikai 8cm, jo ar vēl augstākiem es varētu tikai eleganti sēdēt. I par ko ta nevilkt tos augstos? Patīk man reizēm no augšas paskatīties uz mazajiem knariņiem...;)

Mandarin (2010-05-21 20:28)      Cilveex...kurš tad te apgalvo, ka tas ir baigi veselīgi? Vienkārši nav NEĒRTI! Un es gribētu redzēt kā Tu skaties uz sievietēm, kas šļūc pa ielu botās un uz tām, kas aizdipina papēžos! Nu ir starpība, ir! Protams, vienmēr jāatceras, kur atrodies un uz lauku jau nebridīsi papēžos :D

saulla (2010-05-21 20:40)      ai steidzos pateikt un mandarins jau pirmā:):):)
neviens tiešām nesaka ka veseligi,bet ērti ir un ļoti,un kedās un iešļucenēs esmu biežāk samežģijusi kajas,kā papēdenēs;)
veseligi tie 10cmm sen ir skaidrs ka nav...a ko darit ka ir erti dikti,un patik......
aha,un uz mežu,un laukiem un uz juru ar gluži augstpapēdenes neskrienam.

Caramelle (2010-05-21 20:41)      Nu taapat kaa Konsul. :)

Lieldienuzakis (2010-05-21 20:56)      Piekrītu tām sievietēm , kuras saka, ka kvalitatīvi apavi ar augstu papēdīti ir ērti- es jūtos kā čībās. Krosu augstpapēžu kurpēs neskrienu un jāatzīst, ka Vecrīgas bruģis ir pārbaudījums gan man , gan apaviem. Ja ir iespēja un atbilstoša vide , tad staigāju basām kājām , patīk!:)

lapsu_aacis (2010-05-21 21:16)      neesaaju, jo savadaak staigar ir mociibas! es nav vecis un man nav jaaklumpacho uz pilnas peezdas un basta!

un pa brugji laipot ir jaamaak DAAMAAM. paareejaas var atslaabt. :D

mmpantera (2010-05-21 21:24)      :)..es arii sevi pat vispaar nespeeju iedomaaties bez augstpapeežu kurpeem ....ērti

Ms_Li (2010-05-21 22:31)      Labi uzrakstīji! :-) Bet, kāpēc Tev šī tēma svarīga?

Kamija (2010-05-21 22:57)      Augstpapēžu apavus valkā jo tas ir SEKSĪGI! Tāpat kā lieli pupi, apaļi gurni & gari mati... :p

Es arī kedas uz papēžiem valkātu... kad eju plikām kājām [lasīt - bez pāpēžiem]- jūtos kaila :p

effy (2010-05-21 23:31)      esmu no tēmas "praktiskais latvietis" un uzšķaudu uz visiem šitiem "es to tipa daru sevis dēļ" (aha zinām mēs šitās darītājas sevis dēļ) un sacenšanos par blenzējiem.
mana garderobe ikdienā var teikt sastāv no džinsiem un topiņa.
apavi 95% bez papēžiem.
ļoti jau nu žēlīgs skats ir, kad meituks, tēlodama lielu dāmu, ziemā klikina un maļās pa slikti notīrītajām un apledojušajām Rīgas ielām, vai arī cīnās ar Vecrīgas bruģi. :)
protams, ir arī īpašie apģērbi un apavi uz papēžiem, kas ir domāti īpašajiem pasākumiem - teātriem, operām, ballēm utt., bet ikdienā ir tikai viens nosacījums - justies ērti un ātri pārvietoties (jo parasti es kaut kur kavēju vai jāpaspēj apskraidīt vairākas vietas īsā laika periodā :D ) botasm gan neesmu īpaši iecienījusi. ja nu vienīgi pastaigām ar suni, aiziešanai līdz veikalam vai izbraucieniem kaut kur pie dabas krūts.

par mini un dekoltē tēmu - dekoltē pastāv. īpaši jau vasaras apģērbam.
mini no manas garderobes ir izsvītrots kā totāli nelietderīgs un neērts apģērba gabals. bez tam maksāt to cenu par "plato jostu"? par ko? tur tak auduma nav vispār :D kaut kā man nevisai tā doma, ka visur un visās vietās jādomā, kā tev kājas salikts, kā var pieliekties utt. da nu nafig! lieks gemarojs :D
esmu pamanījusi, ka daudzām dāmām netraucē uzvilkt mini svārkus pat tad, ja viņu kājas kaut kādu iemeslu dēļ ir vai nu pleķainas (odi sakoduši?) vai ar zilumiem. nu sorry - izskatās lēti... kā no pritona nākusi.
man topā ir gari svārki gan ziemā, gan vasarā. ļoti ērti un smuki :)

Vucis (2010-05-21 23:59)      Nop! Nop! Nop!
Tikai redzot sievieti drasējam kurpēs uz augsta papēža, man sejā ievelkas sāpju izteiksme. Automātiski. Patīk kā izskatās, bet tas nav priekš manis.

Ai_bonija (2010-05-22 01:04)      Iekštelpās papēži plānākas zoles, ārā parasti bez, ziemā protektori, jo patīk ar kājām staigāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu