vīriešu ģērbšanās stils

Skumji, ka priekšstatos lielākai daļai sabierības stilīgs abģērbs vīrietim aprobežojas ar uzvalku. - Kopš Ēdenes dārza vīges lapas tik daudz izkonstruēts apģerbu gabalu kuros var stilīgi un gaumīgi ietrpt Ādamu, bet piezemētais lidojums apstājies pie uzvalka un tālāku evolūciju neturpina.

riks      ne nu tā ir, ne kā.

annoying_orange      DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o, jautrīte pamodās DDDD

mjaaaa, tante, par tiem puišiem ta neko...kādi nu i tādi nu i, tais bildēs..
bet izklausās, ka bez tā, ka atskaities ohā par katru reizi, kad skrien kniebties, da savas vešiņas fasoniem, tev globāli briesmīgi neiet - ta tev spirāle izkrīt (c), ta puiši nošļukušām ūziņām skatu pa logu bojā...
njaaaa... DDDDDD

balamute      "Neskati vīru pēc/no cepures" - skati viņa sievietes :)

wip4      ....vienkārši pliks un basām kājām -visas problēmas atkrīt.:))))

violinn      Arī neuzvalkā vīrietis var izskatīties eleganti. Man galīgi nepatīk, ja savas ērtības vārdā visur vazājas vienādi ģērbies. Uz restorānu tāpat kā laukos šāslikus sarīties vai pa pilsētas centru drasē tāpat kā uz pludmali brauktu.
Foršāk, ja tomēr sajēdz kur kas piemēroti jāuzvelk, cita garša pasākumam un arī vīrietim.:)

Tessa      vīriešu ģērbšanās stils foto annoying_orange (2010-04-12 18:13) viedoklis
a slabo no sava nika cirst uz pasazhieriem?
apsveicami,protams,a galvenais drosmiigi-atnak paljonka un sak vaukshkjet:DD
trollji,na/banojiet nahren,zadolbalji jau-visadi feiki izpauzhas,bet banus liek pa labi un pa kreisi tikai ne tiem,kuri pec ta ludzas.
svobodu U_K/nobljavas/@

riks      violinn - Man galīgi nepatīk, ja savas ērtības vārdā visur vazājas vienādi ģērbies.

nez vai ērti vienādi gērbties slēpojot, malku zāģējot, pie tipogrāfijas mašīnas strādājot, somu pirtī, kalnos kāpjot, peldoties, gaisa balonā, kartingā un ejot pārgājienā kalnos. ir mums ar frendu tāds nerealizēts (ceru, ka tikai pagaidām!) sapnis - izbraukt pa Vecdaugavu ar ūdensslēpēm melnā ancukā!

annoying_orange      Tessa da atspārdies DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pa gadiem, ko šeit sabiju - vairak par tavējo būšu banota ta ka iedzer korvalolu DD un attaudzē pipirku, lai mani pa trolli saukātu ;DD
zadolbaļi, ne zadolbaļi - nebūs tava teikšana kurš da kā te izpaudīsies

lapsu_aacis      a orange mums nav babulis.

/garaamejot apchamda apsaiteetos pautus un pupturii piebaazto vati/


suunaini speelee, tirlinj!

annoying_orange      [labsajūtā acis piemiedz]
čamdi, camdi, čamdi vēēēēl DDDDDDDDDDD

tāds gods sūnainajiem tirliņiem, ka aste tirpst!! DDDDDDDDDDDDDD

orange      Lūdzu, Autor!
http://www.damirdoma.com
pac pašākais no jaunajiem, pasaule elš sajūsmā par kreativitāti uz katra stūra.

un cita starpā, tas ko saka laskovij ir balta patiesība :) versačes, D&G un Markspensers krīt laukā no viena ražotāja konveijera. mass-production.

Nefrotete      Uzvalkiem tak ir miljons dažādu modeļu un krāsu. Tas, ka uzvalks ir žakets plus bikse, nenozīmē, ka tie visi ir vienādi. Nav jau PSRS, kad visiem i uzvalki i sekcijas vienādas bija.
Ir jau arī tāda lieta kā protokols, protams, bet es gan neteiktu, ka ES (EU) "birokrātu saeitā" (EP un EK) nevar redzēt dažādību gan uzvalkos, gan aksesuāros. Arī tur puiši prot paspīdēt :)

kokoso      apavi protams saucamaas suuzes bikses zemaas jostas dzinsas dzemperi protams baikas saulenes protams D&G 2010-05-30

Gan_Jau      Hi,hi,hi!Interesanti bij palasiit ssos komentus un paveerot,it sevisskki to buutnnu komentaarus,kas deklaree ar megafoniem pie mutes,ka esot ideaalas ar sakoptiem pagalmiem,vienmeer siltaam un garssiigaam kotleteem uz galda,ideaali uztaisiito minetu,vinnaam piederossajam,maaksliigajam falam , izgludinaatajaam zekkeem un ateju ,kas izliimeeta ar mildas naudas ziimeem.;)))Par teemu.Saturs,forma un sajuuta,ka cilveeks ir laimiigs un briivs sevii.LLoti patiikami komuniceet ar ssaadiem cilveekiem.Uzvalks?Neesaajot ikdienaa justos ierobezzots. 2012-04-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu