vīriešu ģērbšanās stils

Skumji, ka priekšstatos lielākai daļai sabierības stilīgs abģērbs vīrietim aprobežojas ar uzvalku. - Kopš Ēdenes dārza vīges lapas tik daudz izkonstruēts apģerbu gabalu kuros var stilīgi un gaumīgi ietrpt Ādamu, bet piezemētais lidojums apstājies pie uzvalka un tālāku evolūciju neturpina.

bru_nette      locītājam šodien brīvdiena

daisy777    1 Viens no bagātākajiem vīriešiem, kāds te Latvijā ir ieradies, bija tumšā, neuzkrītošā vējjakā, tumšās vienkāršās biksēs, vienreiz pat bez pulksteņa, toties kā visi trīsēja - ij sievietes, ij vīrieši. :P

Visstilīgākais aksesuārs ir nauda, bet uzvalks - formas tērps tiem, kuri kalpo naudai. :))))

Almerija      nu nekādīgi nevarētu pieņemt vīrieti biksēs, kādas vakar bija uzvilktas šovā Dejo ar zvaigzni Busulim! Lai cik stilīgas skaitās.

Lucy      KONSUL ievieto bilde,nepatīk man tas vīrietis,zema šasijas daļa:DDD
apģērbs gan pa skaisto:)))

Kostantino    1 ja tulit sāksies pavasaris daudzas nesās apspilētus džinsus kuros pašas vairs neielien, bet jauzstīvē, tad riepa pa visam malām karājas pāri un domā ka ir glauni :))

lapsaacijs_albiins      daisy, vai tik mees abas neiedomaajaamies vienu un to pashu viirieti......

diemzeel, shii MEGAtopsika autors, naudu ir redzeejis tikai filmaas par bankas aplaupiishanu. taapeec arii taada attieksme pret sociaalo maslova piramiidu. :)

cilveex      deiz, a deiz? kas tas bija par fruktu vējjakā?

Par tēmu> pasauli lai maina donkihoti, pārējiem ir sava apkārtne kur daudz darāmā. Uzvalki? Esmu 100% plebejs, man 2 gadā ir kur to ancuku uzvilkt un neviens mani neierobežo ikdienā staigāt kā man ir ērti. Un es gribu lai man ir ērti.

Mandarin      KONSUL - nu paldies par bildi - vot to es saprotu - pat vārdi pietrūkst, lai to aprakstītu! Es viennozīmīgi balsoju PAR!
babyjag - nu brūnās kurpes ar pelēkajām zeķēm un šortiem mūsu vīriešiem vienmēr bijušas modē :DDD Man tas skats vienkārši uzdzen drebuļus!!!!

BUS_INTERESANTI      Jāatzīst, ka tiešām ļoti turīgi cilveki pasaulē staigā loti neuzkrītošā apgērbā, vienīgais kas viņus var nodot ir pulkstenis, auto. Tas pats attiecas uz viņu sievietēm, tikai jaunbagātnieki sakarina visu kas ir un dodas uz pludmali zīmuļot.
Sievieti var nodot dārgakmeņi, bet arī ne pārsātinājumā. Cita lieta, vakara pasākumi. Tieši šī iemelsa del naomi cempela maskava izgāzās ar savu eksotisko piedāvajumu par milzu naudu, jo arī ļoti bagātie maskavieši ir uzķēruši, ka jo ārēji vienkāršāk, jo dārgāk. Vienīgi tas krekliņš, kepka, vienkāršā jostiņa var maksāt laba uzvalka cenā un atšķiras ar materiala ideālo kvalitāti. Šādas Galiano drēbēs ikdienā nestaigā sevi cienoši turīgi, ko sasnieguši cilveki, un arī pie etiķetes neturas ar abām rokām, jo viņi jūtas brīvi un ir iekšeji pārliecināti par sevi. Tas otrs zēns jau vairāk velk uz auksto sabiedrību, tāds tipisks bagātnieku dēliņš, kam loģiskā kārtībā blakus ir blondīnes ar lielām krūtīm, garām kājām un citām ekstrām, kā mēs to varam vērot arī šajā gadījumā:)

BUS_INTERESANTI      Mandarin būtu labāk paprsījusi, kas bija tajā otrajā bildē, kuru Konsul neielika, bet ļoti gribēja, domaju tur varetu but krietnu raudzi labāks vīrietis, loģiski, to arī nevarēja te ielikt:)

annoying_orange      vīriešu ģērbšanās stils foto kamēr te klope apelsīns klusiņām par rudens-ziemas KENZO puikiem iebalsos DDDD

p_p      margrietiņ, nemoki, kas tas bija par vīrieti vējjakā???

pievienojos vispārējam viedoklim, ka nekas vīriešam nepiestāv tik labi, kā labi pašūts uzvalks
lai gan ikdienā man tīri labi patīk vīrieši džinsos

vispābā, ja paskatās modes skates, tad tur ir tāds (rādu ar rokām) fantāzijas lidojums

daisy777      Nu re, kas arī bija jāpierāda - vējjaka modina lielāku interesi nekā skaita jaunēkļa kailā, muskuļotā krūteža :)))))

Lapsācij, pilnīgi iespējams ;)))

Man patīk vīrieši, kuriem nekas un nevienam nav jāpierāda, vēl jo mazāk ar savu ārieni...

[Laskovij]      Daisy777... par piemēru parasts klasisks Versače vīrieša pusmētelis ārēji neparko neatšķiras no Evermanā redzētā...ja nav labi trenēta acs atšķirt audumus un piegrieznes:)

Un diezvai viņš ieradās vējakā uz pieņemšanu pie prezidentu:)

Elizabete1957      a man patīk vīrieši vīrieši lietišķos zīmolu uzvalkos....Itāļiem šogad modē tuši zilais, nesen biju Milānā, tur stilīgu vīriešu uzvalkos ka biezs , kā arī patīk un pa virsu stilīgi mētelīši un aksesuāri.....visā dominē tumši zilais....

lirica      Nu arī Ādamtērps attiecīgā situācijā mēdz būt stilīgs..tāpat kā uzvalks..arī attiecīgā situācijā un ikdienā arī jebkurš apģērbs ar odziņu..tostaro cauri ,izdiluši džinsi..tikai visam jāb`ūt ar attiecīgu odziņu un māku sevi stilīgi pasniegt.

Just_      aBģērbs, laiZt... Sviests kaut kāds. Par pašu jautājumu - kas radītrs rāpošanai, tas nemūžam nelidos. Tas, kurš domā, ka dīvainas, vietai, laikam un situācijai nepiemērotas drēbes ir "stilīguma" pazīme, nekad nepratīs labi izskatīties klasiskā uzvalkā.

Jautriite37    1 tajās pēdējās divās bildēs jau nu tie puiši ir kapitāli izķēmoti un man būtu pat kauns ar tādiem pa savu ģerevņu pastaigāties,bet ko nu es lauku sieva varu spriest par augsto modi:)))))))
tas ar to vaļējo kreklu un nošļukušām biksēm gan man patīk jo atg`;adina mūsu ciema puišus,kas pie veikala iestrēbj pa aliņam:)))))))))))hahaha!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu