Plikādas izstrādājumu tīrīšana

Jautājums sekojošs - vai plikādas izstrādājumus veel aizvien ir iespējams iztīrīt tikai ķīmiskajā tīrītavā, jeb ir arī kāds cits veids? :)

selnija_ (2007-02-20 21:52)      Skatoties, cik liels izstrādājums...Bikses un vesti esmu mazgājusi siltā ziepjūnenī ar rokām, normāli, nekāda vaina. Mēteli gan neiesaku šādā veidā tīrīt.

selnija_ (2007-02-20 22:00)      Var malas pamazgāt ar veļas ziepēm/es ņemu DURU/, nedaudz ar švammiti, tad ar slapju lupatiņu patīrīt. Man ir sarkans mētelis, tā arī kopju. Uz ķimisko gan domāju nest varbūt pēc trijiem gadiem. Tas arī dārgi maksā.

riks (2007-02-21 18:01)      Ja ar uudeni un ziepeem, tad peecaak pie skalojamo uudeni jaadagruuzj mazliet gliceriina un nevaig zjaaveet karstumaa, izzjuust, jaaievasko.

nenopietninopietna (2007-02-21 19:09)      Tīrīju franču ķīmiskajā tīrītavā uz (Avotu ielas)savu zamšādas jaciņu. Arī sākumā ar bailēm, ko saņemšu atpakaļ..., bet nē... iztīrīja normāli un forma ir saglabājusies tāda pati. Samaksāju par to prieku 25 Ls.

kristaline (2007-02-21 19:54)      Var njemt salamander firmas tiiriishanas liidzejkjus,kas paarsvaraa peerkami apavu veikalos.Lielisks liidzeklis plikaadas kopshanai.Ieteicami peec tiiriishanas arii apstraadaat ar shiis pashas firmas liidzekli pret mitrumu.Tas pasargaa arii no izstraadaajuma aatras sasmeereeshanaas.Ideals liidzeklis arii taadeelj,ka deriigs vairaakiem maniem zaabakiem,somaam.Izstraadaajumi ilgaak izskataas jauni un kopti.Silti iesaku:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu