Stilists

Labvakar ! Lūdzu ,iesakiet labu stilisti, kura palīdz iepirkties !?

Felde    4 Aivarins paspideja ar savu domu! Protams,turpini tada stilaa,un zini,ka sievietes parmet krustu-taadus ieraugot! :)
Un runa nav par sakarigu apgerbu,bet par pilnigu bezsakaru... -un tas vel ar smacinnam pievilcies.
Un pat tie,kuriem ir goda dreebes,ar pielietojumu reizi gadaa-taas ir ieburzitas,piesmakussas,un nemainiigi-35gadus.,Zinu virieti,kurs 55+,joprojam,ssad tad uzvelk kaazu uzvalku,jo cia vienkarssi nav! Zem uzvalka krkls,kuram izgludinata tikai apkakliite,un drusku pogu aizdare.Reiz bija zzakete janovelk,palika slikti,izsauca aarstu,un apaksaa krekls kaa no p.... izvilkts! Arii vasaras krekls (izejamais),jau kaadus 30 gadus-zili ruutains,isam piedurknem

ketija64    3 Feldei taisnība,ir daudz tādu.Ieslīguši depresijā un ikdienas rutīnā.Ja tāds satiek sievieti ,tad sievietei vajag ļoti daudz pacietības,lai palēnītēm mainītu vismaz minimumu vīrieša apģērbā un izskatā.Liekot noprast ,ka tas viņa paša nopelns:))

Felde  1 5 11.53 nu taads nesatiks normalu sievieti,jo-uz taadiem neskataas! Man lloti svariigi,lai virietim naftaliina smaka liidzi nevelkas!
Un taadiem arii skatas burziitaas....un vinam jau nav nekadu prasiibu!
Cilvekam jabut tik sipram,lai speetu izkaarpiities no bedres,macet smaidit,dzivot,priecaaties,but pozitiivam.... lai kas buutu noticis,tiiriiba neprasa ieguldijumus! Logi,durvis vallaa,veedinam,mazgaajam,ielaizzam sauli,piepludinam maaju ar pozitiivu energgiju,tad arii sajutiisies labaak!
-cilveekam var pasniegt roku,paliidzet,paslaveet,ka tas ir passa nopelns...bet tikai tad,ja aciis redzi sso luugumu,pateiciibu un velmi mainiities,dziivot! Citaadi-neteerejiet savu energgiju! Nav veerts! Ir tadi kadri-kuriem nav verts palidzet.Un te-oho tadu ir diezgan...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu