Juatājums dāmām, cik jūs prasītu par adītu zeķu pāri, protams, ka pašas adītu?

Nāk tas ziemas laiks, kā viens armijnieks teica, galvenais kājas turēt siltumā un man vispār ir izbrīns skatīties ziņas, ka pieauguši vīrieši kungi gados, kuri būtu jātur godā un jaunajai paaudzei jāprasa viņiem padoms, ziemā gozējas tv ekrānos ar apsaldētām kājām un stāv pie zupas virtuves. Es neprotu adīt toties tamborēšanas pamati ir un arī škiet interesantāk, kā arī palīdz atbrīvoties no ikdienas stresiem.

Ezjule    1 Tagad taču visādas ērtas termozeķes pieejamas. Adīt zeķes savējiem man pat patīk, tikai kaut kā nevalkājās tās vairs.
Lielais dēls uz z-sarga apmācībām armijas tipa zābakos ar rokām adītās zeķes nevelk.
Svešiem neadītu, jo nav tik daudz laika. Domāju, ka par liela vīrieša izmēra adītu zeķu pāri var prasīt 15 Eur.

pa_jokam      25 eur

Maribella15      Man arī patīk adīt, bet nu jau laiku nav bijis vajadzīgs. Jaunībā vīramāte bija nikna, ka pati savējos apadīju, viņas adītās zeķes nevajadzēja...Labas zeķes saadīju, tik ātri nenovalkājas. Tagad moderni raiba vilna un interesantas zeķes sanāk. Tikai jāprot pielikt valkāšanas izturībai ko papildus, labu dubultpapēža adījumu. To protu, patīk. Bet pārdošanai nav nācies adīt.

dodekaedrs      Ja vienkrāsainas zeķes, taču no tīras vilnas dzijas, tad kādi 7€, bet ja ar musturu vilnas zeķes, tad nu gan kā minimums jāprasa 14€ (un tas pa draugam). Nav jau grūti adīt, bet jāseko rakstam līdzi. Bieži gadās kaut kur pārskaitīties vai nedaskaitīt. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu