(k)apeņu stāstiņi

Pēdējo dienu laikā man jau pāris vīrieši oho sarakstē ir uzdevuši jautājumu, vai es mēdzu šad tad staigāt bez apakšveļas, bez krūštura un biksītēm, publiskās vietās. Tas tagad tāds fetišs vai kā? Un gribētu gan redzēt, kura ar mana izmēra krūtīm uzdrošinātos, piemēram, darbā nevalkāt krūšturi. :D
Nu, kā tad tur ir šajā sakarā ar jums, dāmas un kungi? :D :D

EsparTevi    3 Kas var but labaks par tiklu fantaziju? Tikai divas tiklas fabtazetaajas :))

C_hloe  1   09:05 viņas par Šaneli neko nezinaja :D

tagad vēl ir mode "plikie" krekliņi, kas pieprasa zem tiem neko nevilkt ;)

solvitas  8 6 Aizdomājos, ka Tessa laikam bumbierenes nēsā, ja bez biksiņām viņas x veida kājām ciskas rīvējas viena gar otru. Es nez man nekas nerīvējas, laikam tievākas kājas man. Un riebeklis krūtis ikviens varēja aplūkot viņas profilā, jo pirms lūpu bildes tur bija krūšu bilde, nu tādas kuplas krūtis bija un pati arī pufīga izskatījās.

Gints_Maukelsons  1 2 riebekle, kāpēc kautrējaties par savām kuplajām krūtīm? Galvenais, lai Jūs pat justos ērti, ko padomās citi, tam nav nozīmes. Drošības pēc gan varat aplikt ciešāku bikšu jostu, lai krūtis nepasprūk ārā zem blūzītes malas.

Mr_es  2 1 Nav īpaši ērti bez apakšveļas... Bet ja Sieviete atnāktu uz randiņu bez apakšveļas un pateiktu to otram, domāju, ka jebkuru tas uzkurinātu 😎

solvitas    9 Nu nez, ja čalis atnāktu skotu svārciņos un teiktu, ka zem svārciņi nekā nav, es viņu noturētu par vnk izvirtuli. Bija man reiz viens traks dzērājs pielūdzējs, viņš vienreiz atnāca ciemos ziemā pilnīgi pliks tikai čības kājās un kažoks mugurā un Martini pudele rokā , tipa kā Klūnijs piezvana un piedāvā Martini.

marmorakaraliene  2 1 Solvitas, skotu svārciņi valkājami uz pliku dupsi, tas tā, bez izvirtībām.
Maukelsonam tā pašvaki ar takta sajūtu

Vilksatkal  7 2 Ja bez biksiņām visu dienu , tad uz vakara pusi jau nevar nekur rādīties, aromāts nāks ārā kā no zivju paviljona ! biksiņas vismaz mazliet aiztur .

Mr_es    1 Solvitas, varu tikai piekrist, ka večiem nekā seksīga tur nav 😂 bet runāju par Sievieti un īsu, skaistu kleitiņu un nepārspējamu dekoltē... nu vot, ieslēdzu fantāziju 😎

valmierietis333    3 Es apbrīnoju tās sievietes ar to izcilo atmiņu , kas spēj pat atcerēties kādas citai ir krūtis un vēl sulīgi tās aprakstīt !

Njā, zāle agrāk bija zaļāka ... Ko tik neesmu palaidis garām , tagad tikai no lūpām jālasa informācija ! ;)

Tessa  3 12 solvitasa, a mes ar Laskoviju vispar esam daiļš pariitis - vinjsh mazs plikpaurains, ar liikam kajelem, seskakars, piecam sievam un 13 berniem pura, es Goliata tipa milziiga vecmeita ar resnam x-veidiigam kajam, kur nu mums liidz jums skaistajiem /gruši nopušas un savelk bumberienes augstak pie padusem/, Laskovijam patiik smukas un tapec vinjsh mani negrib, ta ka dziivojam kopa savtigos nolukos, jo visa alga vinjam aiziet elementos, vismaz uz manu pendziju varam paest. Pačuksteshu, ka es lietoju vinja zobus, kamer gulj.
Piedod, miiljais!! Ka doma, nesat mumsim to apakšvelju vai nenesat?

hiacintee  1 3 nu jā, es savu e izmēru dažreiz neiesprostotu aizvelku pāri ielai uz bodi....

kokote    1 Šis ieraksts ir slēpti (atklāta) reklāma autore kuplajai bistei?
P.S. Interesanti, kāpēc nevar bez pupumizām? Vai tiešām zemāk par nabu noslīdēs?

LaskovijMerzavec  2 6 Apenes es nevikšu ... met Tessi pakalj ar stringiem!

Ja nestāv, tad lai vismaz cmuki karājas!

DanaL    1 Tās tiklās, kas atradušas aizbildināšanos par līkajām kājām, stingri stāv savas tikumības sardzē. Skaidrs, ka vainadziņš jāsargā! :D

kokote    3 Maigais Nelieti- kā rakstīja nelaiķis Rubenis par Luija 14. laiku, tad "apakšbikses nēsāja tikai vecās un slimās" :D :D Patiesības labad gan jāpiemeld, ka Francijas klimats tomēr ir citādāks un arī tie drēbju lērumi pilnīgi citādi bija.

ketija64    1 o jā pārdzēruši jēgu pliki staigā

Aukstums      Brīvdienās atļaujos brīvību,,,, aŗī mans ķermenis ir pelnījis brīvību,,,

rokons      Vasarā brīvā laikā pie dabas krūts ir tikai normāli, ja sieviete pagarā vaļīgā plānā kleitā pa kāda kurorta pludmalēm pārvietojas. Redzēt neko nevar - ir kas zem kleitas vai nav

etc      Kaut kur lasīju, ka mūsdienās sievietes uz ielas iziet apģērbušās knapāk, nekā mūsu vecmāmiņas savā jaunībā gāja gulēt. Globālā sasilšana laikam pie vainas, kā nu ne... Bet tiesa, kas tiesa - gadus 30 atpakaļ sievieši neatļāvās iziet ielās šortiņos, kas atsedz dibenvaigus un bezkrūštura krekliņā, kam cauri spiežas sexīgie krūšu galiņi. Bet naftas šeihu valstīs sievietei uz ielas obligāti jābūt ar apsegtu galvu, pleciem un kājām, nemaz nerunājot par dažām valstīm, kur jāaizsedz arī seja. Pie mums morāles normas nonivelējušās tik tālu, ka es nebrīnītos, ja pēc gadiem 15 dāmas pa ielām karstā laikā pārvietosies toplesā. Dzimumu vienlīdzība, ziniet - veči taču tā drīkst staigāt - a kā tad mēs?!

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu