Vīriešu košums

Kapēc ira tā kad dabā dzīvnieki tēviņi ira krāsaini un koši un smuki vienmēr , bet mātītes ira pelēkas un maziņas bet cilvēkos vīrieši grib sievietes košas un krāsainas bet paši nekādi . Vajaga vīriešiem būt košiem . Kāpēc tie nava ?

marmorakaraliene    1 (C) Tessa 06:48 tapec var telot cik negribi, parasts vecmebelju trollis cep temas aiz sava UDS.

draboss      Cilvēkiem iekārtots ka vīriešu košums ir viņu garīgajās vērtībās jeb k´te saka "iekšās", sievietēm nākas pašam sevi izkošināt ārišķīgi, lai būtu interesantas vismaz uz to sekasa brīdi.

MrJones      Viirietim par koshumu vien nekas nepienaakas,,..jaamaak vnk., pastaaveet,,..paskaties, kaa staro Lembergs,,.. vai Riigas Domes deputaati savos biezajos dzipos....tur ari viss koshums...!

Vaukskis      Es pieļauju, ka citstarp uz vīriešiem iedarbojas zemapziņas stereotips, ka spilgti krāšņās ir maukas un vīrieši, lai kā viņiem tās patīk un gribās, negrib ne tikai publiski to atzīt, bet arī izskatīties tā, ka par viņiem varētu padomāt līdzīgi. Pelēcīgums itkā norāda uz visādā ziņā nopietnību, tajā skaitā arī nodomu, kas neasociējas ar ielenēm, bet ir svarīgi pēc noturīgām monogāmām attiecībām alkstošām citām sievietēm. Košās daiļavas ļauj pelēcīgajiem vīriešiem dabūt īpašumā vai vismaz lietošanas tiesības kā uz kādu modernu gadžetu, braucamo, ar ko patīk palepoties citu priekšā. Ja vīrietis izskatīsies ne mazāk pievilcīgi, tad viņa guvumu būs grūtāk pamanīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu