Skaists vai atbaidošs

Te lec laukā ziņas. Armēņu skaistumkopšanas salona atvēršanā sabiedrības krējums.... nu iemetu aci un piedzīvoju šoku!
Un tad karaliskās kāzas. Pueklājības pēc iemetu aci, jo vusa pasaule seko, a es uzzinu post factum :D
Nu kur Latvijā tik daudz neglītu un bezgaumīgu cilvēku? Kas te tagad notiek? Latvijā trendā ir būt neglītam?
Kāzas skaistas, cilvēki, tērpi, tik Klūnijs novecojus :(

fargo  1 1 12:10
es vairāk to rakstīju, kā tādai plašākai tendencei un jautājumam. vakar ilgāk runāju ar savu māti, arī par politiku. arī viņa bija neizpratnē, vai tiešām kadu krata angļu karaliskās ģimenes notikumi? labu joku dzirdēju, bet neatkārtošu, tam būtu vajadzīgs vairāk no sarunas konteksta, lai joks būtu joks.
es tiešām neesmu personāžs ar vislabāko humora izjūtu uz šīs planētas. un vēl strīpa ar citām nepilnībām man arī ir. gan jau. un citi cilvēki reālajā mani raksturo kā "liels un miermīlīgs". bet jā, manis dēļ vari pierakstīt iekavās - ironija, joks, sarkasms. var pat "speciāli priekš andreja".:)

JurisK    2 Nu, bet ja njem taa nopietni, vai tad smukie ies uz skaistumkopshanas salonu? Kaa reizee nesmukajiem, ar savunizskatu neapmierinaatajiem tur jaadruuzmeejaas.

dodekaedrs      Kāpēc vajag pārspīlēt? Virsrakstus piemēro tādus, lai būtu max šūmēšanās, jo “skaistums”, kā zināms, ir 100% gaumes un subjektivitātes jautājums, piemēram, “Izskatīgā Jana Duļevska to un to”, vai arī “Par skaistuli izaugusī Aija Andrejeva...”, “Vīrišķīgais Edgars Jaunups...” utt.

Torpedo      Nu, mazas meitenes jau kopš bērnudarāza laikiem asociē sevi ar princesēm. Tad nu pieaugušas būdamas skatās visas tās angļu princešu un karaļu lietas un redz sevi tur. Tādas mīļas un nekaitīgas fantāzijas, kas palīdz dzīvot un celt

Batiskafs  1   Oi, pati baigā skaistule atradusies!!!

P.S. Es to nerakstu tikai tāpēc, ka tajā fotoreportāžā ir vairākas manas labas paziņas. Dzīvē pievilcīgas un jaukas sievietes.

valmierietis333    1 Tā kā piens skābst , tieši tāpat bojājas arī krējums - nav tur ko brīnīties !

Batiskafs  1   C_hloe, par Nate nezinu, bet es godīgi atzīstos, ka neesmu aizjūras princis un Apolons!


Turpinot tēmu, šķiet, ka Jūs esat atpalikusi no modes tendencēm, ja nespējat novērtēt to dāmu ietērpu. Nebrīnīšos, ja nekad neesat abonējusi žurnālu "Burda".

^esse^    1 Pie mums sabiedrības krējums stāvus bagāti palika nejauši, dažos gados, Lielbritānijā no paaudzes paaudzē, pakāpeniski. Tieši tāpat ar gaumi. Mūsējie iz grjazji v knjazi, ko var gribēt.

av2      uz bildeem lielaaka dalla cilveeku izskataas nu taaa...kaa izskataas. Dzziivee, it seviskki ja paziisti personiigi, vissi ir forssi. Ko tas noziimee? Ka , jaa, ir tas ieksseejais skaistums lloti svariigs.

Labrador      Elīna Maligina un Santa Fila ir uzmanības centrā un manuprāt abas ir ļoti pievilcīgas. Par vīriešiem neņemos spriest, bet, kā teica Alla Pugacova, vīrieša pievilcība mērāma naudā. Un Latvijā brīvu miljonāru netrūkst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu