Kāpēc apģērbu ražotāji diskriminē korpulentos cilvēkus?

Man ir diezgan grūti piemeklēt sev piemērotu apģērbu.It īpaši bikses dēļ lielā vēdera.Nākas meklēt specializētos veikalos kur tā izvēle arī nav īpaši liela un cenas arī nav tās lētākās.Kāpēc korpulentie cilvēki nevar sev piemeklēt apģērbu jebkurā veikalā?Domāju ka korpulentām dāmām tā ir vēl lielāka problēma,ja gribas izskatīties stilīgi un moderni.Vīrietim jau tik daudz to lupatu nevajag,bet vienalga tā ir problēma.Tad kāpēc nedomā par korpulentajiem?

NL_O      Bumpastiķik, vēl joprojām neesi pakāries!? Retorisks jautājums, protams (skaidrojums tiem, kuriem ir smagas problēmas ar elementāru tekstu uztveršanu).

anis  1 1 Nu,arī vājajiem nav labāk! Ražotāji /tirgotāji arī/nenopūlēsies ne īpaši ejošu mantu apritē...
Jau bērnībā tēvs teica-uz tavu d... bikšu nava,būs jāvalkā garš krekls!
Šo to var pasūtīt, bet pamatā paliek pašdarbība...

adamsone      kvinta iebēra sāli brūcēs. Veļas veikalos tā vien gribas teikt jaunajām, glupajām būtnēm, kas cenšas kaut ko piedāvāt vai nu "un jūs pati kaut ko tādu valkātu", jo ir tikai penzioņēru krūšturi, kas izskatās pēc viduslaiku bruņu tērpa augšdaļas vai arī "es uz kapiņiem vēl ne", jo ir tikai balts, bēžs un melns , attiecīgi vai nu pie ārsta vai pie pataloganatoma vai uz morgu.

dogville  1 2 (Apmierinaata shtopee ekleerinjus no jaunaas konditorejas un priecaajas par jauko veljas klaastu,jo viss der, un ,melns,balts beesha ir eleganti)...kaa var vilkt rozaa vai,ko ar pukjiiteem!!!Nee,nu sarkans ir ok iipaskiem gadiijumiem :-)
Autor saakumaa uz sporta zaali,tad uz veikalu!

edding    1 dogville, ir apģērbi, zem kura prasās attiecīgas krāsas apakšveļa. Un ja tikai 3 krāsu vešiņa, cik tas ir garlaicīgi. Es pērku visas iespējamās/ protams, cik nu veikalu trūcīgais klāsts ļauj, diemžēl arī piederu pie >C/ krāsas, priecājos pati un iepriecinu viņu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu