Nesavienojamas, kaitinošas lietas.

"Par ko domā sievietes?" Kāds paziņa skatījās šo filmu un ieminējās, ka būtu forši zināt ko domā sievietes. Iesmēju, ka iespējams, jo tad varbūt vīrieši vairs nenēsātu zeķes zandalēs :)) Tad man pajautāja - kāpēc? Teicu, ka tas briesmīgi izskatās, bet vairāk nevarēju pamatot. Zinu, ka tas daudzām nepatīk. Tad nu iedomājos apkopot sieviešu viedokļus par to, kas mums vairumam nepatīk un ko dažreiz aiz cieņas kautrējamies pateikt, lai neaizvainotu vīrieti, bet vīrietim tas būtu jāzina.

labvakar    1 Te mēli var izmežģīt lasot tekstus bez garumzīmēm, bez lielajiem burtiem, bez pieturzīmēm. Analfabētu salidojums.

coldlands  1 1 Meli izmezgjit? Labvakar, a tu ko profesor, lenam pie sevis burto, lai lidz tavam smadzenitem aizietu rakstita jega?:)

CITAzebra      par zeķzandeļu tēmu uztraucas vienīgi "lauku" (pilsētā aŗī sastopamas) tantes, kas no etiķetes to vien uztvērušas...pārējie bijuši nepazīstami nosaukumi, nav tautu "aizķēruši"!

inito4ka      ....speķaini mati fuuu.....kas var būt trakāks par šo? :)
protams,jau ka daudz kas,,,bet mans skatiens sākas no matiem :) :) :)

Postremo      tiiri intreses peec, kas vainas zekkeem zandalees??? Beernudaarzs, tiessaam...;(

Retarders    1 Pirmkārt, ir Sandales nevis Zandales :) Otrkārt, par gaumi nestrīdas :) Ja ir jāievēro etiķete, tad jācenšās to darīt, bet pārējā laikā, katra izvēle ko un kā kopā vilkt. Saprotu, ka šeit nav pārāk daudz sandaļzeķu fetišistu :D

Retarders      Ja tā, tad man nepatīk, ja sievietes publiski vai blakus esot partnerim, jūsmo par citiem. Tas nav diez ko smalki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu