kleita.

jautājums sievieŠiem-man rīt jānopērk smuka kleita. uz kuru pusi man skriet? jo laika maz. vēlams, lai kleita nemaksā astronomisku summu. bet ir smuka par saprātīgu cenu. varbūt kādai kas labs iekritis aCēs.

Monroe      Ja,Amaya var kko atrast,bet nav īpaši liela izvele,vel var meklēt Orange veikalā Origo un Galerija Centrs.Mozaikā un Monton vel paskaties kautko aratlaidem. Centrāltirgū-Titānikā 2.st.arī ir uz ko paskatīties.

dogville      Nu nav neviena smuka keita Cubusaa,viens "shirpotrebs"...tas pats h&m,vieni suu...

violinn      Ja godīgi, es tevi neapskaužu.:)
Mani mīļotie veikali Sandro Ferrone Spicē vai Mango. Bet arī tur nav tā, ka vienmēr ir, kas acīs iekrīt un vēl der.

Lovetta      zin, kā ir ar tām zārām, kubusiem,pta un lidexiem-modelis it kā labs, bet audums kkāds akrils vai galīga bomvillas lupata. der izskriet uz pludmali, da ne solīdam pasākumam

Rebeka77      maz to veikalu, vai nemaz, vēl pēdējie fuflo par uzpūstām cenām, bet šobrīd atlaides daudzos veikalos, Tev izdosies. varēji tomēr savlaicīgi netā pasūti pa santīmiem.

Almerija      nu kleitas ir smukas Imidžā , Alfā vai Origo, bet cenas nav lētas, ap 100ls, līdz 100 un nav katrai otrajai.Apranga ir Alfā.

Beta      Ja būsi Alfā, rekomendēju Aprangu. Pirms mēneša tur bija interesantas opcijas Tevis pieminētajā stilā un cenu kategorijā. Vērts ieskatīties Montons, Mosaic, Promod, nu, varbūt Seppala..
Lai arī, paturam prātā, ka "smuka kleita" - oj oj, cik dažādas mēdz būt sieviešu gaumes :) Lai veicas, vēlāk padalies ar panākumiem :)

DAfrika      Nu protams... Nevienā veikalā nav nekā smuka, ko pirkt, tikai veikali nebankrotē un tajos visu laiku sievietes kaut ko mistiski pērk!

selnija_      Čaka ielā daudz mazu veikaliņu, kuros ir smukas kleitas. Par cenām gan neko nezinu. Vēl var ieskriet centrāltirgū Titānikā un veikalā Meta.

erucanob      Tu tikai šodien uzzināji,ka parīt izlaidums?Traki.
Par 60 Ls smuku kleitu vislabāk tiešām tirgū.Tās pašas ir citos veikalos,tikai 2x dārgāk.
Man Stokmanā ieejot ir sajūta,ka kaut kur ir tītrījuši noliktavu un tos 100gadīgos atlikumus iedevuši Stokmanim patirgot.

MaryClaire      ja es ko pērku tādu labāku, tad tikai Monton/Mosaic apvienotais zīmols, bet parasti cenas "kodīgas" - žaĶetītes [ar atlaidi un ne visas] maksā 40 LVL.
man Origo patīk viens veikals, šķiet pēc nosaukuma Orange, tiesa, pati tur neesmu neko nopirkusi, jo šuju pati sev kleitas. bet man patīk, ka tur ir ne tā kā visur.

erucanob      Grūta dzīve mums tām lielpupajnajām,ech!!!!

raima      Man arī līdzīga problēma ar veikalu kleitām kā autorei, rokām parasti par šauru. Risinājums- trikotāžas kleita.

erucanob      Šī problēma ir.Pat nevajag nekādu EE izmēru,tam pašam D ir viss par mazau.Ņemt lielāku izmēru,pleci nokarājas/d man ir pietiekoši liela:)/Vidukli iešuju,nav problēma.

Tessa      mhm,man tas pats.vieniigais veikals,kur varu nopirkt piemerotu kleitu,ir Zara.

raima      Par "Vaides" kleitām- pagājušajā vasarā nopirku skaistu, košās krāsās strīpainu kleitu par ~45 Ls. Valkāju saudzīgi kā jau jauno, mazgāju tikai ar rokām. Diemžēl jau ātri vajadzēja ņemt atbumbuļošanas mašīnīti. Šogad tā vairs nav smukā kleita, jo vietumis (uz muguras visvairāk, mazi laukumi kleitas apakšā) elastāns "iziet". Neesmu gludinājusi, žāvēju horizontāli. Audums gan bija-ir patīkams ādai, tikai skats tāc nekāc palicis :(((

Zeltiite      Rezervē - tur ir kleitas no trikotāžas auduma arī, oderētas. Ja bez rokām, derēs arī, ja ķermeņa komplektācijā platākā ir lecu daļa.

leduszieds7      Jā, tai Titānikā ir skaistas kleitas.Cena ap 40ls, un tad būs pa smuko!
Garas, dažādu krāsu, vienkrāsainas un raibās...šifona un arī citu materiālu...vispār smukas un pietiekami gaumīgas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu