Kur pirkt apģērbus?

kārtējo reizi izmisums, pastaigāju pa veikaliem, bet nekas nepatīk un neuzrunā, kaitina pārcilāt bikšu kaudzes, lai kārtējo reizi atklātu, ka nav mana izmēra, kas tikai vairo izmisumu :( ko darīt?

Divtikausminja      Izsludini te konkursu, lai kāda meitene ar piešautu aci un tendenci uz šopingu Tev izpalīdz. I pie biksām tiksi, diena varbūt košākā krāsā pagriezīsies. ;)

Sweet_Lady      Man arī iepirkšanās process diez kā nepatīk, bet saņemos un eju pa veikaliem , noskaņojos uz lielu laikošanu.

gatito      Klasika, džinsi Levi Strauss, Dizrnavu 68, būs ar pogām un Tavs izmērs nav neparasts :-) Protams šķirsies no pieklājīgas summiņas, ar to gan rēķinies.

ponytail      Nja. Savulaik esmu gana nocīnījusies Latvijā ar problēmu palielākam vīram (un nosauktais nav mazs izmērs) atrast normālu apģērbu. Nu, tipa, meklēja jau pats, es tikai asistēju, bet bija gana sāpīgi. Starp citu, arī Levi´s, Wrangler un citi jaukumi Latvijā nebūt vienmēr nepiedāvā visu, ko vēlies VISOS izmēros.
Mans ieteikums - ja nav vēlmes braukt ārzemju šopingtūrē, tad atliek jaukā lieta - interneta iepirkšanās. Var atrast gan pieņemamas cenas, gan savus izmērus, gan visu pārējo. Vajag tik rakt!:)
P.S. Manā gadījumā (nu, asistentes:) ), palikām gan pie retiem, bet izdevīgiem pirkumiem ārpus Latvijas.

Ezjule      Ja ir līdz asistents(e), tad iepirkšanās nav vairs tik tik ļoti briesmīga . Pircējs atpūšas pielaikošanas kabīnē uz pufiņa, bet asistents(e) rokas pa bikšu kaudzēm un piegādā uzlaikot dažadus attiecīgā izmēra variantus. ( manam (nu jau lielajam ) dēlam tikai tā var ko no drēbēm nopirkt)

I_am_so_      elkor varētu, jo tur apģērbu piedāvājums ir atšķirīgāks. par Riga Plaza, Sky&More un Spici nezinu, jo tie man nav pa ceļam. brālis arī principā ārzemēs iepērkas, jo šobrīd arī dzīvo UK. vēl paliek katalogi, piem. Otto. vēl var arī pa interneta veikaliem pasērfot, bet vispār veikalu piedāvājums ir skumīgs arī sievietēm. reāli neciešu iepirkšanos, jo zinu, ka varu pusRīgu apskraidīt un nevienā veikalā neatrast kaut vismaz uz pusi ko piemērotu. beiži vien izmantoju iespēju veikalos iegriezties tikai paskatīties preču klāstu un pērku ne tad, kad kko vajag mugurā velkamu, bet kad jau patiešām ir uzrunājusi tā lieta.

erucanob      Mums ar Tevi sakrīt gaumes/ar pogām/ un garums-34.Ta patiešām ir liela problēma.Un vēl man patīk pavairāk likras un kā jau ne jaunietei-mazliet kļošs.Vāks,tādu LV nav.

joens      Šopinga budžets kāds? Sortiments, iepērkamo priekšmetu skaits?

Ja tas veido kādu pienācīga izmēra sporta somas apjomu, tad ātrākais un vienkāršākais variants būs vienu vakaru iekāpt prāmī un aiznākamajā rītā atgriezties. Vēlams kaut kur pa nedēļas vidu, attiecīgi vienu dienu pie virpas nāksies izlaist, kaut var sacerēties arī uz sestdienas šopingu. Apmeklējamo tirdzniecības vietu adreses un nokļūšanas ceļi sameklējami jau iepriekš, lai nešķiestu laiku uz vietas. Ar pāris lielajiem TC pilnīgi pietiks. Izvēle (kaut nedaudz īpatnēja) un cenas patīkami pārsteigs.

Ja vēlme pēc kā mazāk tradicionāla, tad jādodas nedaudz tālāk, Londona būs izvēle Nr.1.

Ja domāts iepirkt tikai vienus džinsus un trīs apenes, tad ērtāk nopirkt internetā kādā Vāczemes bodē.

Muktiana      Tās pārdevējas arī baigās - ja redz, ka nāk tāds vīrietis kā aprakstīts, - neizlēmīgs, - ar mazu spēju novērtēt izskatu un bez vēlmes laikot, bet kurš naudu izdot gatavs ir un jebkādas normālas bikses (vai ko citu) iegadāties arī, tad varēja jau nu nākt talkā šādiem klientiem. :)
/Atceros, reiz arī biju līdzi tādam neizlēmīgam vīrietim. tas tiešām ir humors, kā šāda tipa vīrieši iepērkas. :D Drīzāk piekrītu tam, ka ir vērts tādus atbrīvot no iepirkšanās vispār. :) (Ja ir kam atbrīvot.) Ir arī tādi, kuriem patīk iepirkties./
Vispār iesaku pieņemt tās meitenes pakalpojumus, kura piedāvājās palīdzēt. Kapēc gan ne? :)

jasse      Labākais kas beidzamajā laikā atvērts ir Massimo Dutti SPICĒ, pārdevējs smukais tur no acīm nolasa katru vēlmi, nezinu gan uz kāda punkta pamata viņam bikšu aizdare verās..

Upe_ne      Tam domāts stilists. Atnesīs, uzmērīs, piemeklēs.. Un nemaz tas tik daudz nemaksā, ja paskaitam cik daudz h patērētu bezjēgā. 2019-03-09 18:59

mee      Izlem, kādu fasonu un krāsu vēlies, un tas atvieglos meklēšanu. Veikalu ir daudz un cenu amplitūda arī. Jo prece dārgāka, jo lielāka varbūtība, ka tā būs kvalitatīvāka - audums, piegriezums, šuvums utt.
Ja patīk klasisks stils, iesaku pirkt kvalitatīvus, dārgākus apģērbus, ja interesē modes kliedzieni un sezonas piedāvājums, var lētākus. No šiem kritērijiem izvēlas tad arī veikalus.
Ja labi zini savus auguma parametrus, var pirkt internetā www.yoox.com un asos. com, piemēram.
2019-04-01 13:20

Santux      Varbūt aizej pie šuvejas? :) Tev uzšūs tādas, kādas vēlies un tā, lai perfekti der! ;)
Es pieteiktos palīdzet, bet bikses šūt nemāku. :D Tikai kleitas un svārkus, bet tās droši vien nederēs... :D
2019-04-04 12:11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu