Kā seksīgi saģērbties apaļīgai sievietei?

kas būtu galvenie atribūti, kas piesaistītu vīriešu skatienus?

_stellar_      Palasīt kādu grāmatu, iegūt labu gaumi, izvēlēties pareizo stilu, iegūt spēju sevi disciplinēt un saprast, ka visiem nepatiksi, bet ir pietiekoši tādu, kam patiksi.

LaskovijMerzavec      Saģērbies ar gaumi un eleganti, bet to Tev neviens šeit neiemācīs...

/... neviss rīt vajag mazāk, bet rīšanu sabalansēt ar dzīvesveidu.../

Loana      Palicis prātā kaut kur lasītais, ka sievietēm sievietes gados, velkot, drēbēm viegli jāslīd pār ķermeni un brīvi jāpieguļ.

kodums      pēc 40 nevajadzētu izskatīties kārnai, jo āda nenostiepjas, nieres vārgas un raksturs drausmīgs. Vislabākās ir ar noslieci uz korpulenci.

_Krasula_      Kamēr tuvumā nav neviena vīrieša, pačukstēšu, ka ir dzirdēts, ka šamējie vairāk uztver un novērtē sievietes kopējo tēlu nevis detaļas. Tātad labāk palasīt stilistu ieteikumus un padomāt, kas piestāv tieši Tev.

torichelli1963      .......kas piesaistītu vīriešu skatienus?
Stāja.
Gaita.
Skatiens.
Žests.
utt.
Apģērbs atbilstošs situācijai, to var nomainīt, atšķirībā no mugurkaula un smadzenēm.

Vucis      Lai gan vēl joprojām nezinu pie kura gala - resnā vai tievā sevi pieskaitīt, bet:

lasu komentārus ar "draudzīgajiem" ieteikumiem un pie sevis domāju: a huļi... nesakiet, ko man darīt un es neteikšu, kur jums iet!

selnija_      Saģērbies tā , lai vispirms patiktu pati sev un nav nekādas vajadzības akcentēt seksualitāti. Tā ir tāda kādu māta daba devusi, ne noslēpt pārmērīgu ne pavairot trūkstošu ar apģērbu nevarēs. Pie stilista var iet un vajag, ja rocība ļauj. Bet ir viena lieta: gaumīgi ģērbties nevar iemācīties, tā ir daba dāvana: vau nu ir, vai nav.

Viirietis_V      Kautkāda līdzība tām resnajām ar to atrunāšanos ir ar dzērāju-katrā padusē pa 2-litrīgam aliņam un taisnojās...es jau tikai aliņu...tikai aliņu!Kaut visi zin,ka ar to aliņu var tā aizliet ģīmi,ka miesīga māte savu plenci vairs neatpazīs...

Eneile      Vucis, man personīgi jautājums savā būtībā rada vēlmi pateikt kaut ko neadekvātu :) Pirmkārt, arī apaļīgiem cilvēkiem tās formas mēdz būt dažādas, līdz ar to jebkurā gaījumā katrai būs izceļams un notušējams kaut kas cits. Un otrkārt mani mulsina formulējums - piesaistīt. Acīm redzot nekad neesmu apzināti ģērbusies ar mērķi, lai ap mani slienātos. Lai izskatītos smuki, pievilcīgi, sievišķīgi - jā, protams. Bet jautājuma uzdošanas forma mudina domāt par vulgaritāti, vismaz mani.

erucanob      Vucim labi, var vilkt jebko,kā muti atvērs,katrā teikumā iespraužot pa lamuvārdam,tā džekam būs vienalga,pie kura gala pieskaitīt,kas mugurā vai kājās.
Ja vīrietis parastajs,tad viņiem interesē tikai skaista seja/protams viņa izpratnē/,ja fetišists,tad attiecīgi,kas uz ko kritis,uz matiem,pupiem,kājām vai dibeniem,to priekš tā vajadzētu maksimāli atklāti un skaisti pasniegt.

Ingaxx      Par to komentāru par dzirksteli acīs - te es iedomājos šausmas to veču acīs, kuriem apaļās nepatīk, un tad vēl kāda ar traki spīdīgam acīm nāk virsū... baisi, baisi!

Bomzitis      konca04 - veselības problēmas varbūt ir tikai 1% gadījumu. 99% ir slinkums un rīšana.

Marija - jā notievēt nav vienkārši - ir vajadzīgs gribasspēks, kas letiņiem trūkst.

Tessa - cilvēkiem ir dažādas vielmaiņas, kārmajām arī ir jārij vairāk, lai vismaz kkāda gaļa būtu uz kauliem. Kārnās neizskatās labāk par resnajām, tik atšķirība - kārnās ēd par maz, resnās par daudz.

Egijaaa      Es, piemēram, neuzskatu, ka vīrietim būtu jāsver zem 70 kg (nu, kas tas par vīrieti - tāds čakārnītis vien! :D ). Un, ja tāds iedziļinās sieviešu "rīšanas problēmās", tad jāteic, labāk būtu ēdis, nevis muti virinājis! :D
Ir tomēr tas kaut kāds gēnu jautājums un, protams, vielmaiņa un sekošana sev līdz. Ir taču dažādas gan tievās, gan pilnīgās. Tādas, uz kurām patīkami noskatīties, un tādas, kur ne visai. Protams, apģērbs daudzko izceļ vai noslēpj. Es domāju, ka apaļīgajām nevajadzētu ģērbties pārāk apspīlētā, ar pārāk lieliem zīmējumiem apģērbā. Brīva stila apģērbā, kas (sevi novērtējot) izceļ simpātiskākās vietas augumā, nekļūstot vulgārai. Nu kaut kā tā. :)
Tie, kas iespringst par rīšanu,- kad pēdējo reizi ar kritisku aci paskatījāties uz SEVI spogulī? :D

Silga1960      Smieties par apaļiem cilvēkiem nevajag. Lielākā daļā gadījumu ēšana nebūt nav pie vainas un pēc pieredzes zinu, ka daudzi apaļi cilvēki ēd maz un pareizi, arī sports ne vienmēr ir atrisinājums. Notievēt nav nemaz tik viegli.
Ir kam tieši patīk apaļīgi cilvēki. Mirdzumu acīs, pārliecinātu uzvedību - un uz priekšu! Ar plikumiem gan neaizrauties, interesantāks ir tas, kas apslēpts, nevis klaji izrādīts. Ja nu vienīgi kādu padziļāku pikantu šķēlumu sānos.

Kafijastase      Apģērbam ir liela nozīme, jo ar to var vizuāli dabūt gan pāris kg klāt gan nost, bet protams katram tas ir individuāli, un dzirkstelīte, pašapziņa ar ir vajadzīga.

Par "Mazāk Vajag Rīt" viegli ir pateikt tiem kuriem negribas un jau ir pareizi ēšanas paradumi. Gribasspēks ir vajadzīgs liels, bet nekas nav neiespējams. Tik pat labi smēķētājiem varētu pateikt "Nesmēķē"!!Iespējams, bet cik daudzi tā hops un uz visiem laikiem noliek to draņķi pie malas??? Tie kas nesmēķē tas liekas viegli.

JurisK      Ja esi seksapīla, tad nevienam tevis nav jāmāca, kā ģērbties un cik ēst. Ja tev nav tā seksapīla - nu tad neko - staigā pie dietologiem, algo stilistus - pa īstam seksīga nebūsi nekad! Kas ir seksapīls? Es nezinu.

elsa      Smiekliigi izskataas, kad padziivojusi, rumpi izlaidusi kundziite sadomaajas buut seksiiga. Par to vien jau jaasmejas.

White`n`Naughty      A kāpēc ir jāsaģērbjas seksīgi- uz Erotu iesi vai XXX kino filmēsies?
Ja sieviete ir seksīga, tad viņa tāda būs arī fufaikā, vaļenkos un ar ausaini galvā.

Zeltiite      Man, savukārt, nesaista vīrieši, ko saista "odzīgās" sievietes, jo tādi paši, visbiežāk, nerūpējas par savu ķermeni, vizuālo tēlu un stilu. Un vēders traucē seksu, starp citu, abiem dzimumiem (skat. Animal Planet par degunradžiem kaut vai;D ).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu