Kam jaanotiek.lai sieviete uzvilktu...

jautaajums ohojieteem,bet arii viirieshu domas buutu interesantas:).Es par plashi izreklameetajiem Ahh Bra kruushturiem.Manupraat tas ir kaut kas briesmiigs.Nu,varbuut,uz sporta zaali uzvelkams.Domaaju,ka viirietim zuud peedeejaas iekaares atliekas,ieraugot miiljoto sievieti taadaa veljaa!Ko veel juus nekad nevilktu?

piparbecinja      par cik dzīvajā tos Ahh neesmu redzējusi, tad grūti spriest, par ko cepiens. pieņemu, ka tādu nēsājot, ir vieglāk strādāt, varbūt par skriet uz trolejbusu. gan jau vīru sagaida glancīgā vešā vai vispār bez tās.

Torpedo      "plashi izreklameetajiem Ahh Bra kruushturiem" :DDD Pirmoreizi par taadiem dzirdu. Par Ahmed teeju bija dzirdejis .. a par krusturiem ne
A vispaar jau salidzinot ar padomju laikiem, tagad sievieteem ir krietni vieglaak - visi krusturi ar polsteriem. Pat taam kam nava kruutis, izskataas, ka tomeer kaut kas ira .. :D

Jon_Snow      Vīrieša domas - es arī nekad nevilktu Ahh Bra krūšturi. Tiesa, arī citus krūšturus galīgi nav nekādas vēlmes vilkt... :) :)

Vucis      Es gan pati nevalkāju, bet man kombinē liekas kas bezgala sexīgs un sievišķīgs. Labi sader kopā ar MMK :P

raima      Skatījos reklāmu- padārgi, bet, ja uztamborētu smukus košus ziediņus, lapiņas un interesanti piešūtu, tad būtu interesantāks. Lielais mīnusss- nav nekas, ko šur tur šad tad vaļā raisīt. Bet man derētu zem biezās, rūtainās flaneļa kleitas. Oi, kad biju jaunāka, tad gan valkāju kombinē zem šaurajām, uz auguma šūtajām kleitām- kritums labāks, pie zeķēm neķeras.

Daniele      ja man piedāvātu par velti uzmērīt, es vilktu! cita lieta gan vai nēsātu! :D

Tessa      chelentaluluu,vasaru pastradaji,saki?))

pec maniem noverojumiem tiek pirkti parsvara gludi,bezkrasaini,vienkrasaini krushturi.ar formetam bljodinjam.kuri ljoti nepatiik viirieshiem.
stringus neperk sen.vai perk ljoti reti.
tatad,arii nevalka.vai valka ljoti reti.
tieshi tagad aug pieprasiijums pec apakshsvarkiem,korsetem,korsetbiksem liidz krushu daljai-ar stiipam un-ja!! pec kombine.
bet veljas razhotajiem nav viegli parorienteties.
par kombine nesatraucaties,tas tagad ienjiem auguma formu un valkajas ka otra ada,rada tadu efektu.pie tam tos razho no materialiem ar aukstu laikras saturu,kursh elpo un ir draudziigs adai,un skaistam mezhgjiinem.

augstakminetie krushturi ir domati videja izmera krutiim,jo lielus bljodinju apjomus(E,F utt) tie nesatur un izstiepjas.tas ir no atsauksmem.

tadi,luk,raushi.

Sweet_Lady      Kas ir tas ahh bra?

_Krasula_      Diemžēl es arī nezinu, ar ko izceļas šī reklamētā prece.
Man ļoti nepatīk tāds apģērba gabals kā legingi. Tos es laikam vilktu tikai kartupeļus jeb sēnes lasot...

Milda51      Tas reklāmas krūšturis šķiet pavisam garām.Brīnos, kāpēc citi ražotāji neprotestē pret tādu uzbāzīgu reklāmu.

JurisK      Tas ir tas uzstiepjamais, bez nekaadaam shuveem-lenceem? Neesmu reaali redzeejis, un diez vai tas ir domaats zem balles kleitas, bet, ja materiaals muusdieniigs, elpojoshs, kaa saka, tad noteikti, ka eertaaks ikdienaa. Un veseliigaaks arii. Par seksapiilu - ja ir, tad kruushturis to nesabojaas:) Un domaaju, ka novilkt vinju ne mazaak interesanti, kaa pierastos kruushturus!

Parama      viena mana kaimiņiene, lielu krūšu īpašniece, bija ļoti priecīga par AhBra krūšturiem - nekur nekas neberžot, nespiežot un nesvīst. Sapirka vairākus komplektus un visu vasaru pa dārzu staigāja, peldkostīma vietā:)

Dzhokonda      ..Nevilktu legingus-tos Turku vīriešu bikšu pakaļdarinājumus, kā arī visādus pagājušā gadsimta krievlaiku brīnumus...utml. :)

av2      kas ir ahh bra? LV kautkaads unikums...no kon-kongas? :)

skvo      Pēc infarkta nēsāju tikai to - kad vispār kaut ko no minētās apakšveļas jāvelk, tik stipri nespiež uz sirds muskuļiem kā krūštura apakšmaliņa. Krūšturus velku tikai uz svinīgiem vai intīmiem "pasācieniem":D Bet vis labprātāk vispār neko nevelku no šitās kategorijas, ne krūšturus, ne Ahh Bra, ne kombinē, ne..... pa mājam cenšos vispār neko no apakšveļas nenēsāt , man patīk ka var mans ķermenis brīvi elpot un justies neiespiests:)

p_p      Pa dārzu un uz sportu varbūt arī varētu uzvilkt, bet ikdienā, laikam tomēr nē.
Es, saukārt, nesaprotu, kāpēc tagad visos krūšturos jāsabāž tās nolāpītās stīpiņas. Vienīgi pēcdzemdību-zīdīšanas krūšturi vai kaut kādi bezformīgi omīš-krūšturi ir sastopami bez stīpiņām, bet tad jau labāk staigāt vispār bez.

Pikta      Minētie krūšturi ir bezvīļu, ērti valkājami, patiešām nekur nekas nespiež, neberž, nedraud ka kāda lencīte atāķēsies vai kas cits...vienīgais varētu būt mazliet stingrāks materiāls....bet citādi ir ērti...protams svinīgiem pasākumus tādus nelieto..... 2013-05-13

Marseliina      Es atkal nesaprotu, kāpēc tik grūti atrast normālu krūšturi bez polsteriem.:( 2013-06-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu