kura krāsa sievietes tērpā visvairāk piesaista vīriešus?

Vai sievietes tērpa krāsa maina vīriešu viedokli par viņu? Kurā tērpa krāsā ģērbtas sievietes vīriešus visvairāk piesaista?

Lucy      Es fanoju par garajiem zābakiem līdz vāverei/sarkani,balti/īpaši ja tos uzvekt babene pusmūžā un noguļās gultā iepozēt:)))tadas bildes biezi skatamas foto vērtēšanā un albūmos:)))

kokote      Vai ta autorei jau sen nebija skaidrs, ka tikai melna MIDI mežģīņu - citāda kombinācija nav gana smalka :D:D:D

swim      Varētu būt oranžā.Brīdinājuma zīmes parasti ir tādā krāsā.

Zeltiite      Dzeltena - lai lido kā uz medu ;) Vienā gājienā nācās soļot dzeltenā tērpā, šausmas, kāda piekrišana bija (no visādiem kukaiņiem, lidojošiem, ragainiem, ūsainiem...).

neko      "sieviešu "acu" lielums " - līdz zināmai roežai, pec kam efetkts kļūst pretējs:)
"melna MIDI mežģīņu " - jā, bet tikai nevajg iedomaties, ka vīrieši ir sajusmā par mežģīnēm... :)

... ij vispār, ja dāvanas vienīgā vētība ir iepkaojums - tad to sauc par dziļu vilšanos:)

ufuce      Tā krāsa, kas izceļ un pasvītro sievietes plusus. Katrai savus un arī krāsa katrai individuāla. ...

jodo      Savulaik domāju, ka man tas ir vienalga, bet bija mirklis, kad piefiksēju, ka mani vilina, ja sieviete ir gaiša - balts, bēšīgs, gaiši zils, rozā (maigi rozā), maigi zaļš... īsāk sakot gaiši dūmakaina vai iztaikti balta.
Kā arī visādi kruzuļi un vizuļi. Tobiš, izteikti sievišķīga.

MaryClaire      jodo (2012-03-02 11:59) viedoklis

jodo, uzskaitītās krāsas un detaļu nianses ir šī pavasara prioritāte - mana garderobe ir patiešām pielāgota šim pavasarim. tiaki pats pavasaris kaut kā kavējas ...

selnija_      Ui, kā te nokritizēja mana mīļākā sarkanā mantelīša toni. Es balso par sarkano! Tā piesaista visus, ne tikai vīriešus. Bet mēŗkis nav piesaistīt kāda skatienu, tik pati sev dikti patīk konkrētā sarkannā toņa apģērbā. Un klāt protams melnu+ baltus aksesuārus. Klasika!

annika1975      Nav tie vīrieši ne ar pliku roku ņemami, ne arī tik dumji, ka pietiktu paplivināties ar attiecīgas krāsas karodziņu, ka šiem ķepas gaisā. Vismaz man tādi nav trāpījušies :).
Humors+līdzvērtīgs skatījums uz procesiem un lietām+kopts skats+intereses+izturēšanās+.....neviens jau neķidā pa detaļām- sieviete, lai kādā krāsā un tērpā, aplūkojama un baudāma/ vai nebaudāma kopumā.
Var jau ielekt spicenēs un uzvilkt sarkanu kleitu, bet kas ar to nāk komplektā- tāds ir jautājums.
Skaistums nāk no iekšām- kurš to teica:)? Tam jābūt līdzsvarā ar "āriņu".

Horrors      Vislabākā ir caurspīdīgā krāsa. Ļoti piesaista.

BIL`JETTE      krāsai nav nozīmes, visu izšķir slāpes. uzmanību piesaista visas sievietes, kuras izstaro sievišķīgumu. spilgtajām krāsām protams ātrāk pievērsīšu uzmanību, bet ja nebūs "odziņa"- tikpat ātri novērsīšos.

av2      nosit orange :(

garaamejoshais      Sarkana itkaa, bet nuatkariibaa kaads apgeerba gabals, kaadam cilveekam un kaada oir apkaarteejaa vide.. saulaina,apmaakusies, gaisha, tumsha utt.

JurisK      Nuu, ja tava sieviete būs ģērbta sarkanā tērpā, no konkurentiem nespēsi atkauties, gan tik tādā gadījumā, ja saturs atbilst apvalkam:) Nedomāju, ka tērpa krāsa maina esošo viedokli, bet iespējams, ka tērpa krāsa, krāsainība veido nedaudz sākotnējo viedokli.

fernfahrer      ir krāsas, kuras darbojas kā signāls... katrā ziņā, sakanmates jau pa lielu gabalu signalizē tik ar matu krāsu vien...
Kas attiecas uz apģērba krāsu, tad man personīgi nav būtiski, galvenais, lai uz auguma labi izskatītos un saskanīgi aksesuāri.
Balta plāna vasaras kleitiņa, šķiet, jebkuru aizķer :D:D:D
2012-07-25

mala2x      Ojā koša piesaista,bet atkarīgs kada nesataja.Domaju ka virietim ir svarigi kada pati nēsataja,jo ar kleitu nedzīvosi,negulēsi. 2012-07-26

elmo6      fokapirmais, Tev žetons par: Sālātzaļa atstarortāja veste iedarbojas vienmēr: labās kājas pēda atliecas uz augšu.
Gardi smējos.
Bet principā... kāda man daļa, kas viņam patīk vai ne manā apģērbā, ka tik mani novērtē un ciena, tad jau redzēs kādas krāsa lupatu varu viņam pielāgot, ja būs vajadzība. Ģērbjos pēc savām izjūtām un nepieciešamības - darbā tā, mājās citādi, nu mežā nekad nevilkšu mini un vēl sarkanu :D
2012-08-01

smailite26      zaļas acis 2014-12-13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu