Kleita, mode, sievišķība...

Nedēļas nogalē biju ballē - slēgtais vakars ar galdiem. Jutos pārsteigta, ka biju viena no 5 sievietēm kleitā - melnā mežģīņu, romantiska un sievišķīga, MIDI. Daudzas sievietes bija biksēs (vairākas pat džinsās), pārējās svārciņu variantos. Daudzas sievietes aizmirsušas, ka sevi jākopj un jāpucējas un tad brīnās, ka vīrieši met acis uz citām... Vīrieši izsaka komplimetus par izskatu, par smaržām... Dancina...

Kāda attieksme ir jums pret balli, kleitām - pret sapucēšanos saviesīgiem pasākumiem? Un ne tikai...

VC6013 (2012-01-30 16:24)      hm, nesaprotu ar ko te lielās, mana 50 gadus vecā /uzsveru vecā/ kolēģe gandrīz katru, bu katru otro dienu obligāti uzvelk kautko mežģīņainu, ja ne bolero, tad zeķubikses, ja ne zeķubikses, tad vēl kautko. Man tas viss baigi atgādina skriešanu pakaļ pēdējā vilciena pēdējam vagonam. un eiženijas koments arī ir īsti vietā!

_CatNap (2012-01-30 16:25)      nu ja - eizhenija finka smuki pateica :D

elly (2012-01-30 16:45)      Nezinu nevienu sievieti, kura uz istenu aristokratu balli ierastos dzinsos vai bikses, ja vien tas nav vakarterps - bikshkostims.

Ingaxx (2012-01-30 17:16)      Vakarkleitai nav obligāti jābūr midi, tieši tas pats, ka kāzu kleitai nav obligāti baltai un garai jābūt!

JurisK (2012-01-30 17:23)      Norādīts dreskods, manuprāt, domāts muļķiem un zīmuļiem. Normāls cilvēks spēj novērtēt pasākuma līmeni un atbilstoši saģērbjās. Nesens piemērs - kāda profesionāla darba apvienība nese rīkoja Jaungada balli, ja kas, viņu arodbiedrība nemitīgi draud ar streikiem, jo aldziņas esot minimālas. Tad nu ielūgumos bija norādīts dreskods - kungi smokingos, dāmas garās vakarkleitās ar galvassegu. Uzskatu, ka tā ir ņirgāšanās!

suuraa (2012-01-30 17:26)      Godīgi sakot, mani īpaši neuztrauc, kā ģērbjas citi...Katrs velk mugurā to, ko tai brīdī uzskata par atbilstošāko.Ja sievietei patīk staigāt džinsos, tad-uz veselību, lai tik iet-ballē ar galdiem un parketa grīdu vai pārgājienā...:)

chirkainiite (2012-01-30 18:32)      nu balle , kas par balli , pirms paaris gadiem biju uzaicinaata uz sportistu balli , ierados bikshu kostiimaa un vienalga jutos kaa baltais zvirbulis , neviena no dailjaa dzimuma nebija ne svaarkos , visi dzinsaas ( arii bija parkets un klaati galdi un dziivaa muuzika)...........
un tomeer ir starpiiba uz kaadu balli vai pasaakumu ej.... kaada sabiedriiba tur ...

Mezhavecis (2012-01-30 19:19)      Protama lieta,ka tev vajag šiku kleitu līdz papēžiem.Jaunām meičām gan derētu iet uz tādu pasākumu plikām,piekrišana garantēta.

elsa (2012-01-30 19:31)      Autore, pēdējais jautājuma autora komentārs apgāž pašu topsiku.
Es te ienācu palielīties, cik es kopta, skaista, iekārojama un labi ģērbjos , bet tās pārējās ir latu lētākas. Palasījies komentus un saprati, ka ne jau melnā meģīņu midi ir noteicošā, lai cilvēks labi justos?:DDD

vis_vis_vis (2012-01-30 19:46)      Uh, kāda tev sāpe, ka tās citas nebija tik daiļas kā tu..DDD

kafijpupina (2012-01-30 20:09)      Esmu ar Tevi vienaas domaas,ballee tikai kleita!
Kadu laiku ari daudz staigaju biksees, bet nu ir pamatigi tas apnicis......kleitaa esi sieviskiiga un ar dazaadiem aksesuaariem vari to dazaadot lidz nepazisanai......esmu par kleitam un sieviskibu visaas taas izpausmees!

IipashaSieviete (2012-01-30 20:33)      Nu ko te lauzhat shkepus! ? Ka tik dvesele skaista!

White`n`Naughty (2012-01-30 21:29)      Man kā vīrietim patīk, kad sievietes ir sievišķīgas. Un kleita ir viens no labākajiem sievišķibas simboliem. Tāpēc dārgās dāmas, pēc iespējas valkājiet kleitas, svārkus, mežģīnes un citas Jūsu daili izceļošas lietas. Un tās džinsos un džemperos, lai sēž savā tumšajā stūrī un no saviem galaktiskajiem iPodiem raksta dusmīgus komentus visādos džempersaitos. Komplimenti visām dāmām kleitās :)

Adamsone (2012-01-30 21:56)      Izlasot šādus tekstus, rodas grūti pārvarama vēlēšanās kļūt par karojošu feministi. Kkur izlasīju, ka Rietumos feminisma ekstrēmistes organizējušas pulciņus kolektīvai masturbācijas paņēmienu apguvei. Visas droši vien melnās mežģīņu kleitiņās, kuras pēc tam saplēsa driskās un publiski sadedzināja...Lai simboliski iznīcinātu savu seksuālās verdzenes statusu...:D:D
Un kas no tavas melnās kleitiņas?? Kā esi pusrublis, tā paliec...
Un vergot ta nava kam...:D:D

atljaujietman (2012-01-30 23:52)      man te viena uz boulingu bija miņukos atvilkusies:P

violinn (2012-01-31 09:08)      Ir gadījies būt slēgtajos vakaros ar galdiem:), kur kāds līdzpaņemtais lec laukā no pasākuma konteksta, jo sapucējies kā pāvs, kaut gan pats pasākums ir domāts kā atpūta brīvā gaisotnē. Izskatās diezgan smieklīgi.
Ja labi jūties kleitā, kāda daļa gar citām, tas nav skaidrs. Nu nekādi nav. Tik tas, ka uz vispārējā fonā sajuties baigi kopta?
Nu ko. Izskatās, ka laiks jaunas kleitas iegādei, smalkas dāmas tak nevilks to pašu kleitu uz vēl kādu pasākumu.

Tiigjeriite (2012-01-31 09:47)      Runājot par kleitām - tas tiešām ir īpašs apģērbs. Ne katrai sievietei piestāv kleitas un laba kleita nav lēts prieks.
Mans Ziemassvētku balles aplauziens bija, kad atradu kleitas modeli, ko vēlējos sev uzšūt, bet ballei izdomāja tēmu - mežonīgie rietumi :) kas kleitai nebija atbilstoši. Nācās meklēt atbilstošu apģērbu, kas arī bija interesants piedzīvojums apmeklējot dažādus antikvāriskus veikalus :D
Vēlme pucēties, manuprāt, nav norma. Man patīk, bet citam varbūt nē, tāpēc neuzskatu, ka cits/ cita līdz ar to ir sliktāks. Varbūt viņi atpūtā vēl labāk, kas arī ir patiesais tusiņa/ balles mērķis :)

Tiigjeriite (2012-01-31 09:54)      Ā un vēl neaizmirsīsim par audiāļiem un kinestētiķiem, kuriem vizuāļa "problēmas" jeb pucēšanās ir daudz mazāk nozīmīgāka, kā piemēram, vakara mūzikas kvalitāte, sarunas vai iespēja padejot, uzspēlēt kādu atrakciju u.t.t. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu