...ļoti apmierināts, būdams plikpauris.

Vakar apciemoju vecākus. Griezu tētim matus. Mamma man jautāja:"Kādēļ daudzi vīrieši noskuj matus uz pliko?" Tā ka man nav bijusi iespēja tādu jautājumu nevienam vīrietim uzdot, jo paziņu lokā plikpauru nav, tad atjokoju:"Viņiem nav problēmu - pamostas, noslauka putekļus no galvas un prom. Nav jātērē šampūns, nav vajadzīga ķemme un nestaigā izpūris". Tad nu gan gardi smējās mani vecīši.
Kāda ir jūsu atbilde uz šo jautājumu? Interesanti uzzināt ne tikai no vērotājiem un fantazētājiem, bet arī no pašiem vīriešiem, kuri noskuj matus uz "0". Te noteikti derēs joks un draudzīgs sarfžs, jo ir taču svētdiena! :))

Just_      Manam dēlam mati tādi, ka divām meitenēm priekš smukām bizēm pietiktu, bet vasarā cērp uz nullīti vienalga. Kad jautāju, kāpēc, saka - patīkot sajūta, vīrišķīgāk izskatoties, ērti, pauris iesauļojoties. Nu, tā kā plikpaurība viņam laikam nedraud (pēc tēva galvas spriežot), tad lai jau niekojas jaunībā. Vēlāk varbūt būs priecīgs, ka mati vēl uz galvas.

MaryClaire      ne patīk, ne nepatīk. tomēr labāk nekā 3 mati piecās rindās.

par [vīriešu] seksīguma licenci [plikpaurību] neuzskatu. bet par īstu tizlumu uzskatu to matu pārķemmēšanu, slēpjot procesu.

kuks10      kas kuram patīk..?!))ar pliko var staigāt ,ja galvaskausa forma ir laba..tipa kā Brusītim..man draugs staigā,jo slinkums utis gaņāt..?!))

chirkainiite      nja mans viirs arii skuj galvu , jo nu labaak taa kaa 5 mati 8 rindaas

labaa_feja      es absoluuti par plikpauriem!, arii taadiem, kam veel savu matu buutu gana.

annika1975      Man patīk plikpauri! 2012-03-20

mazaiss15      daudz viriesu komlekse ja nav paveicies ar matu biezumu....bet tas jau virieti nav galvenais......Man patik kopti viriesi ari bez..... 2013-03-12

p_o_x      Varbūt,ka kāds arī pārdzīvo,citi pielāgojas!:) 2013-03-13

klinta26    1 ...man ļoti patīk-Vīŗieši ar tādu -nullīti...,neciešu-Vīŗiešus ,ar frizūru...gribās pašai paņemt Šķēres.!. 2013-04-26

edmunds19692      jaunībā dzinu uz 0 regulāri, tas piederēja pie stila. Labi izskatās kopā ar ādas jaku :). Tagad atkal ir doma oparādījusies atsākt to darīt. 2013-04-28

taspats777      Esmu skūtgalvis jau piekto gadu un jūtos super.
Bet lai tā būtu es galvu skuju katru vakaru. Tas nozīmē, ka ir vajadzīgas žiletes, putas un labs krēms. Tā kā skūtglavim viņa imidžs nemaz tik lēti neizmaksā :))
2014-09-24

Witch      Manuprāt smagam darbam, sportam, aktīvam dzīvesveidam un tml. piestāv plikpaurisms. Radošām lietām, brīvībai, neordinaritātei kkā nē. Jautājums ko tu gribi translēt, nevis kas piestāv. 2020-10-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu