Zeķes/zeķturi

Tātad jautājums vīriešiem, puišiem, jaunskungiem, dēkaiņiem, mīļākajiem, vīriem, brāļiem etc... vai jums, cienītie, patīk, ja sieviete nēsā zeķturus un skaistas, elegantas un pikantas zeķes ikdienā?

Absoluuti_super  1   protams, ka viņiem patīk, tikia vajag vispirms iegādāties skaistas kājas un skaistas zeķes un spēt pasniegt tās tā, lai tas neizsktās vulgāri.

art_deco  1   Zeķturis vispār ir tikai priekš acu priecēšanas. Ja jautājuma uzdevēja būtu mūžā kādu garo zeķi redzējusi, tad zinātu par silikona josliņām un to funkciju ikdienā.
Piekrītu tām, kas apgalvo, ka tas ir ērts apģērba gabals.Ērtāks, nekā zeķbikses.

Es tikai nesaprotu vai man vienai tā, ka zeķes plīst biežāk un ātrāk, nekā zeķbikses? Vot zeķbikses varu valkāt reizes 10 un nesaplīst, bet tādu pašu denu zeķes pamanās saplīst jau pie pirmās valkāšanas reizes :(

selavi_5  1   Zekes ir fantastiska un sievišķīga sajūta. Lietoju ar lielu prieku gan ikdienā, gan svētku reizēs! Protams laika apstakļi liedz to darīt visu gadu.
Zeķturus lietoju tikai īpašos gadījumos

lett      Tas taču ir sexy, kā var nepatikt?!? Super! ;)

Evia    1 ar likumu vajadzētu aizliegt sievietēm vilkt bikses. tas pirmkārt. otrkārt, zeķes tas taču ir viens kolosāls izgudrojums, vai tiešām mūsdienās tik daudzas joprojām lieto tās neērtās zeķubikses? :))) nu labi, -30 grādos ij vecmāmiņas bumbierenes ir labi. par zeķturiem gan neko labu nevaru teikt. agrāk tos lietot bija nepieciešams, jo zeķes vienkārši bruka nost, bet tagad tā var būt tikai kā pikanta lietiņa īpašiem brīžiem :) tādas manas domas.

0000      hoh...nu labi. Jēiemet kāda īgna bumba.

`Jautājums ir "..........vai jums, cienītie, patīk, ja sieviete nēsā zeķturus un skaistas, elegantas un pikantas zeķes ikdienā?"

Kas ir "ikdiena"? Mazliet matemātika, lai ieslēdzas loģiskā domāšana. Ikdienā mēs darbā pavadām apmēram 30% no nomodā esošā laika. Katram tas protams ir individuāls rādītājs, atkarībā no darba specifikas un darbaholisma pakāpes. Pārējais ir lielveikali, mājas solis, opera, sporta klubi...kas nu kuram un kādās proporcijās. Sekojoši - "ikdiena" pamatā ir darbs.
Un katrā darbā ir savas ētiskās normas, ja tā var teikt. Dress code! Tā kā te vsiiem ir inets, darbs saistīts ar biroja beņķa dīdīšanu. Un ja darbiniece ir apģērbta atbilstoši "dress code", tad tur nekādas, es atkārtoju, nekādas zeķu maliņas, zeķturi un tamlīdzīgi seksa atribūti nav un nevar būt redzami. Līdz ar to - kā vecis var zināt, kas kājās? Zeķes vai zeķbikses? Jautājums pēc būtības ir...stulbs.

Un tagad izteikšos skarbāk, ja kādam/-ai vājagi nervi un uztvere pārāk saasināta - nelasiet.

Un tagad iedomājamies tadu darbinieci, kurai redzama sexy zeķes maliņavai kas tur vēl. Nu common! Vabūt i izpildīga, precīza utt., večiem protams patīk un...Bet, kā ar nazi nogriež veču attieksmi. Smīniņi, pikantas sarunas par kolēģīti kurilkā. Var gadīties, ka kādam keksam nervi vājāki un....šis mēģina ievilkt kolēģiti pusdienas pārtarukumā tualetē, "postavitj rakom" un izdrāzt. Anyway, attieksme būs...nu kā pret "ņemamu sievieti", nevis kā pret profesionālu kolēģi. Un pēc tam te parādisies topiks "ak dies, tie veči, darbā viens grib mani, uzmācās, ikdienā miedz aci utt.... Cūka!"

Domā, ko gribi. Darbā strādāt, pelnīt naudu un augt profesionali, vai koļīt večus un rakstot rīkojumu, atskaiti vai ko tur vēl, atšiept dupsi un ļaut šefam/kolēģim sevi drāzt?

Mums bija darbā viena tāda. Ģērbās izaicinoši un bija jau skaidrs, ka šo "var ievilkt tualetē". Viņa vairs pie mums nestrādā. Atlaidām.

MATPOC      nepatik. Ne ikdiena ne pat valsts svetkos. Neesmu fetishists.

Ingaxx      Secinājums viens - vīriešiem patīk, tikai sievietes jau tos nevalkā, tāpēc šie pērk tos savus žurnālus un dāvina savām mīļakājām, kuras protas tos pareizā laikā un vietā valkāt....

Just_  1   Jautājums vīriešiem, atbild sievietes. Ja vīriešu interesi vēl varētu saprast, tad sieviešu atzinība/sašutums/izbrīns par to, ko citas sievietes zem brunčiem valkā, ir vienkārši dīvains. Un man ļoti patika auKstpapēžu kurpes un zeķes, kuras vizuāli saīsina kājas, kā arī bikses, kuras vajadzētu aizliegt, un neērtās zeķbikses. Dāmas, jūs strādājat Aurorā vai vismaz zeķu bodē, vai?

Ingaxx      MATROSa komentāru neredzēju, bet var jau arī ignorēt :D

7_jeeri      jā, patīk! tikai ne brūnas, tās gan ir atbaidošas! :)

jodo    1 Rokās nēsā? ;)

Man savulaik bija kolēģe. Eleganti ģērbusies. Viss kā vajag. Tik, kad apsēdās, tā zeķu maliņa šad tad pavīdēja. Seksīgi. Un nemaz nevienam neradās doma, ka viņu var vilkt tualetē, jo citādi viņa nekādi nedeva nekādus mājienus, ka tas ir iespējams. Prieks par sievieti, kura ļauj sev justies sievišķīgi.
Protams, ir jau arī tādas, kuras izkarina visus savus labumus kā tirgū uz letes... ;)

laura1967      a man vienalga kas večiem patīk, nēsāju to, kas man patīk.
bet man ļoti patīk valkāt zeķes!

chirkainiite      man arii iecieniits apgjeerba gabas zekjes ar mezhgiinju malinju , man ir eerti un taadeelj velku

SufferWell      tā ir, esmu šamai lietai fetišists. pat ļoti patīk!

aitina      Nēsāju ikdienā, jā, jo man patīk justies sievišķīgi!:)

bilesutirgotaja      tu uzdod sho jautaajumu viirieshiem,jo tu gribi vinjiem patikt un dariit zinaamu, ka tev ir "saals":)) Miilaa-muusu sieviskiigaa buutne:)-tas saals ir mums visaam,bet vai mees par to breecam i-netaa?:)

art_deco      esteetika?furnituura?ketijabluuma?

cita_B      nesaprotu, kāda jēga jautāt vispārzināmas lietas. vēl neesmu satikusi vīrieti, kurš būtu teicis, ka nepatīk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu