lietoti apģērbi

Kāda ir attieksme pret lietotu apģērbu/apaviem veikaliem? Vai mēdziet tajos ko iegādāties un vai ir iznācis atrast patiesi ko labu?
Šo jautājumu uzdodu, jo ejot cauri tirdzniecības centram, esmu manījusi, ka blakus esošie apģērbu veikali ir tukši, kamēr blakus piebāzta "humpalu bodīte". Un cilvēki tajā ne visi mazturīgie, pat labos amatos strādājošie.

kiwibbc9 (2011-09-08 11:08)      Tas laiks man pagatnee,kad biju materiala zinaa spejiga iepirkties tikai humpalaas. Tur var atrast interesantas lietas. Vairs tados veikalos neieperkos,toties pati biezi vien izrevideju savu drebju skapi un izlieku charity maisu pie durvim,kas aizcelo uz second hand veikaliem.

esk (2011-09-08 11:19)      neesmu iepirkusies,ja pietrūksies mat .puse ...šūsu ,adīšu...
nu ,to ka piebrauc krutās mašinās ,tas nav rezumē ,ka turīgas dāmas...
es arī ar savu džipu piebraucu pie humpalu veikala,jo tas pieder manai draudzenei..:)))

Sandra1 (2011-09-08 11:39)      drēbes šad un tad,,,,apavus nekad.

Spoguliitis (2011-09-08 11:51)      Attieksme ir pozitiiva. Principaa viss kas tur ir iegaadaats, tiek valkaats. Suudziibu par kvalitaati vai materiaalu - nav. Neatkariigi no taa vai tas ir apgjeerbs, apavi vai kaut kas no priekshmetiem. Esmu apmierinaats par to, ka shaadi veikali pastaav. Tur kvalitaate un cena ir ljoti pievilciigaa attieciibaa.

Polus (2011-09-08 12:13)      Lietoto apģērbu veikali ir izcils tirgus pašregulācijas piemērs, jo pilnībā piekrītu, ka cenas "normālajos" veikalos Latvijā ir pilnīgs kosmoss, atrauts no jebkādas ekonomiskās realitātes. Attiecīgi arī iepirkšanās šādos veikalos nav "diestēs pasarg" vai sazin kāds trieciens prestižam, bet objektīva realitāte.

"Labo" veikalu cienītājiem - valsts iestādei, kas rūpējas par autortiesību ievērošanu, pietuvināts paziņa stāstīja, ka pārbaužu laikā dārgākajos Rīgas apģērbu veikalos viņi konstatējuši, ka vidēji 60% pārdoto preču ir viltojumi. Tīri matemātiski sanāk, ka iepirkties tādos veikalos ar domu par kvalitāti ir glups gājiens. Ja svarīgs ir tikai nosaukums, tad cita lieta.

kudala (2011-09-08 12:17)      ir gadījies uziet fantastiskas lietas, gan sev gan puikām.... smieklīgākais ir tas, ka pēc tam apskatot veikalos piedāvātas it kā jaunās kolekcijas ne ar ko neatšķiras no tām uzietajām pērlēm.... un kvalitāte kudiš labāka

Palomino (2011-09-08 12:33)      Diezgan sen neesmu humpalās apģērbu pirkusi, bet aizspriedumu nebūtu, ja vajadzība rastos. Apavus humpalās nekad neesmu iegādājusies, lietotus noteikti nepirktu.

selnija_ (2011-09-08 12:39)      Regulāri apmeklēju un iepērkos, gan apģērbu, gan apavus, gan somas un tekstilijas. Būtu bagātniece ar mersedesu, varbūt arī tur neiepirktos. Pateicoties humpalām vismaz visus šos 20 gadus var kaut cik sakaŗigi ģērbties. Ir jau pirktas arī ""normālo"" veikalu preces, bet kvalitāte reti kurai ir bijusi. Es labāk humpalās iepērkos, nekā teiksim tirgū. Ja nav vēl trešā varianta, tad izvēlos pirmo.
Enerģētikas var elementāri ""padzīt"", ja kas.

CatNap (2011-09-08 13:15)      esmu pirkusi - kad piepeshi isa laika kaut ko specifiku vajag un nav zhel pec tam izmest, ari reizees, kad tados mezhoniigaakos braucienos zheel labas dreebes vilk...
bet man vispar riebjas staigaat pa veikaliem, jaunieshu deelj 2xgada sanjemos, tapec nav daudz lieku drebju majas.

snamlet (2011-09-08 14:14)      Tā kā pati modelēju un šuju, man ir savs stils, tomēr arī šad un tad iebāžu degunu paskatīties, kas tur ir.Un tāpat kā Tiritomba_a pievēršu uzmanību auduma kvalitātei, krāsai, faktūrai, tad pārtaisu un vēlāk draudzenes brīnās. Ir gadījies nopirkt arī ko ekskluzīvu, bet apavus gan nepērku tur.

_ladybird_ (2011-09-08 15:10)      Es iepērkos "second hand"veikalos, jo es nevarētu tikai ar trim kleitiņām visu vasaru nostaigāt. Savukārt neesmu ne morāli, ne materiāli gatava Stockman pirkt blūzītes, kas maksā LS 30-40. Manas iecienītākās firmas Mark&Spencer, Per Una u.c. Kvalitāte atbilstoša cenai. Apavi gan - reti kad kaut ko labu var atrast....

NakcPutns (2011-09-08 15:18)      najā, dažreijz tādas "pērles" tajos var atrast... kādas "pērles"?!? "dimantus"!!! nē nopietni, jo tās novērtētājas bieži "necērt žetōnu" - ko īsti viņas par 3-4latiem ir "novērtējušas"...:P :)

edora (2011-09-08 15:40)      Godīgi sakot, es pat reizēm brīnos , no kā tās tukšās bodītes dzīvo , jo neviens normāls cilvēks nepirks tādus "mēslus", piedodiet , par tādām cenām . Es arī šo to pašuju , un , ja ieejot veikalā redzu ka , precei otrā pusē pat vīle nav normāli apstrādāta , tad atvainojiet ... 10x labāk iepērkos humpalās . Ir iepirktas tiešām labas lietas , par zemām cenām un augstu kvalitāti . Jā , lietotas gan , bet es māku apģērbu ne tikai nēsāt , bet arī mazgāt un kopt ... ;)

la_Reina (2011-09-08 15:48)      Un kāda gan vaina varētu būt, piemēram, melnai jaunai ādas somiņai no Mark&Spencer par dažiem latiem, kašmira šallei par 2 Ls vai arī kafijas servīzītei (6 tasītes, 6 apakštasītes, 6 šķīvīši - tumši zaļā krāsā) no IKEA ar visām cenu uzlīmēm, kuras cena par visiem priekšmetiem kopā bija 1 Ls? :)

skvo (2011-09-08 18:54)      Agrāk iepirkos un diezgan bieži. Man bija talants "izrakt" jaunas un labas lietas:) Draudzenes pat sauca līdz, lai pamācot kā es to darot:D Ja jāizvēlas Rīgas tirgus preces vai "second hand" , tad noteikti "second hand" veikali. Tagad jau labi sen to vairs nedaru, jo Vācijā ar iepirkšanos viss ir o.k. Bet vecais niķis esot Rīga paklīst pa šiem veikaliem ir palicis:D

Ezjule (2011-09-08 21:01)      Ir trāpījies izrakt feinas lietas.

dviiniite (2011-09-08 21:17)      Es neprotu tur iepirkties un arī nepatīk. Nepērku neko vispar, valkāju to, kas agrāk iepirkts.

violeta (2012-10-29 17:55)      Biezi iegriezos tādās bodēs,pedējais apmeklejums,Humana uz laimigo pusstundu,cena 0,50 s par gabalu.Loti normaali apģerbi,pat jauni ar birkam,labi brendi..Ko tur energijas,rodas šaubas,nepērc.Lielākā daļa LV iedzivotāju tur tikai iepērkas.Pagaidām neko neeesmu uz ādas noķerusi,izmazgā,apstrādā apavus ar pretsēnīšu preparātu un nesā laimiigs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu