Kas liek ikdienā meitenēm valkāt zeķes?

Nesen bija saruna ar meiteni par šo tēmu, bet gribēju zināt tomēr plašāku viedokli. Kas liek IKDIENĀ meitenei vilkt zeķes (dīvaini,ka LV valodā šai lietai nav speciāla vārda)? Es saprotu,kkāds pasākums, ``speciāls pasākums``, ``ļoti speciāls pasākums``, bet ikdiena-darbs, iela, veikals...itkā jau nebūtu vērts un dēļ kā, bet tomēr velk. :) Un cik bieži jūs velciet uz veikalu iedamas,kamēr neviens par to nenojauš?

Kamija (2010-11-03 00:13)      *Tur jau tā lieta,ka es neuzskatu,ka jāvelk ir tikai uz svētkiem*

Nav jau visi zaķi atsaldēti... Padomā, -5 ar pliku dupsi... :D Es vispār zem + 25 jau sāku salt... Kādas vēl zeķes - bumbiedrenes uz aukstu laiku jāvalkā!!!

cippa (2010-11-03 00:29)      liek vilkt zeķes? un ko vēl liek? cik atceros, tad tikai bērnībā mamma lika, tagad neviens neuzdrošinās kaut ko "likt" :DDD

cippa (2010-11-03 00:31)      un zeķes nav nekāds aksesuārs, tāds pats apģērba gabals, kā bikses, kleita utt.

edding (2010-11-03 00:39)      Man arī likās,ka tas ir gandrīz tas pats kas pusgarās,īsās,vai zeķubikses.Izrādās,uz dažiem un dažām tās iedarbojas maģiski?Interesanti-kāpēc?Staigā svārkus cilādamas?Zeķturi gan nav ērti,bet izskatās ka arī kaut kā ietekmē labsajūtu.man otrādi,ikdienā traucētu.

Bachata (2010-11-03 00:55)      baigā ķēpa tomēr.. laikam uz savām sērkociņu kājām nejēdzu nopirkt normālas zeķes - otrajā vilšanas reizē jau slīd nost. varbūt neīstās firmas pērku?
Zeķturis ir viens, bet, ja velk džinsus, tad šams spiežas cauri, rīvējas, griežas. vienvārdsakot - neēŗti.

IR bijuši gadījumi, kad eju pa ielu un tās zeķes reāli slīd nost. Kādas tur ērtības?
Tieši šie ir iemesli, kāpēc zeķes velku tikai extra gadījumos..

Princessite (2010-11-03 00:59)      ikdienā nēsāju 99%svārkus,līdzarto sanāk arī 99% nēsāt zeķes. Zeķubikses ciest nevaru, tāpēc zeķes pat pie mīnusiem. Un arī seksīgāk izsktās :)

inito4ka (2010-11-03 01:11)      KAS LIEK???? nu dažām mamma,dažām vīrs,,, hvz. :)))

av2 (2010-11-03 02:19)      kas vinnam liek to dariit? Nu kautkas tak ir jaavelk uz taam kaajinnaam, un tad izveelaas to, kas liek passaam justies labi, eerti, un arii ccomiem patiik tak :D Vot stringi gan naf laikam paarmeeriigi eerti, bet paciess tik-un -taa :))

Tessa (2010-11-03 07:26)      :DD iedomajos,ka man ietu darbsa,butu man kajas zekjes ar mezhgjiini,diezgan komiski justos,nevis nekjiitri,njemot vera manu darbsa specifiku un paliidzot klijentiem:DD
varianti,pec manas saprashanas:

vinjai patiik justies uh!!-ikdiena,megasexy,super sievishkjiiga,uzvelkas,sajutot audumu pie miesas,kur nav zekju(pienjemsim,es tam ticu,runajot par ikdienu)

vinjas viirietim tas shkjiet kuul-ka dama ziema valka zekjes+stringus,salde sevi,bet tomer-vinjsh vinju visu laiku grib tadu un nekadu citadaku,bet vinja klausa. ar laiku vinjam piegriezhas-ka jau viss ikdienishkjais un nu jaklausa,ko vinjsh izdomas zekju vieta.

vinja nejutas seksuali pievilciiga un,lai attistiitu savas velmes un sajustos ka tada,sakas maksliigais fetishs-vinja doma,ka,valkajot,piemeram,zekjes,vinja bus seksuala,kaut gan ta seksualitate ir tur,ara,ne zekjes.

a vel es domaju ta.vinja var vilkt zekjes un vinja nebus nekas-bez noteiktas apjausmas,ka vinja ir labaka-it visa.un nebus nevienam vajadziiga..
un vinja var stavet ar siltajam vilnas zekjem un gumijas kalasham(liricu iedomajos:DD),bet pec vinjas staves rinda:))

kapec tas ta ir,izdomasiet pashi:))es par vilnas zekjem,a pAtAmu što:DD

cloudberry (2010-11-03 08:25)      taapat kaa svaarki ljauj sievietie justies kaa sievietei, arii zekjes, smarzhas, auskari, etc. viss tas pieder pie sievietes pasaules, un nevajag sevi " lietiskjot" un maksulinizeet tik daudz! protams, garaakaa braucienaa diez vai vilkshu zekes, bet arii ne zekjubikses, tam ir garaas bikses...
ciest nevaru zekjubikses - siltaa laikaa kaa celofaanaa ietiits. arii aukstaa laikaa vienkaarshaak pie zekjeem dibengalam ko siltu uzvilkt pa celjam, bet darbaa novilkt. shitaa man savulaik mamma lika gjeerbties, un peec padsmigadnieces dumjpa gadiem to pati atziistu par eertu un labu esam.
nevajag jau tik daudz sasapnjoties, ka viss, ko sievieets dara, ir tikai viirieshiem par godu un sexam par labu!

[never] (2010-11-03 09:05)      nezinu, kas viņām liek, es to daru tikai īpašos gadījumos, jo neesmu tik bagāta, lai katru dienu tērētu zeķēm kā minimums 7 ls ( kaut kā vienmēr izdodas pēc vienreizējas lietošanas uzraut). Tb - neekonomiksi tikai zeķēs mēnesī tērēt 210 Ls.

Lucy (2010-11-03 09:07)      Vai nu tu sapņo vai gribētu ta kauč kur nostāties trepju telpā apakšā un lūrēt,kas tam meitām ir zem brunciem?:))
Ikdienā jau ir pavisam cita aina,jo pārsvarā meitas staigā biksēs.
Tu tiešām vēl to nav pamanījis?
Es piemēram zeķes ar mežģīnem velku zem balles kleitas,lai mazāk klapatu.

Jo9 (2010-11-03 09:30)      Ikdienā tiek nēsātas tikai un vienīgi bikses, līdz ar to zeķes tiek nēsātas izejamos pasācienos, kad tiek vilktas kleitas, un tad pārsvarā tikai zeķes nevis zeķbikses, jo vieglāk, ātrāk, ekonomiskāk nomainīt vienu zeķi, ja gadās uzraut robu.

manis_nav__ (2010-11-03 09:35)      velku zeķes ikdienā,prieks ne visai dārgs,jo kā meitenes jau rakstīja,viena saplīst,var nomainīt ar otru,izdevīgi,atšķirībā no zeķubiksēm...velku un nejūtos ne mega sexy,ne super iekārojamā,un arī neizjūtu nekādu neķītru noskaņojumu vnk.patīk..manā skapī nav bikses/izņemot sportam/, pilns ar kleitām,katram savas nianses garderobē...galu galā apģērba gabali domāti,lai būti ērti,nevis kādam izpatiktu..

marmorakaraliene (2010-11-03 09:49)      Ideāli. Valkāt zeķes, lai ekonomētu uz "caurumiem"./pieraksta blociņā/

Markinc, ne tikai tu to nesaproti, es arī nesaprotu.

(c) autors: "Un cik bieži jūs velciet uz veikalu iedamas,kamēr neviens par to nenojauš?" Izcils jautājums! /galvoju, ka jautājuma uzdevējs ir vismaz makalaurijas baķistrs/

Palomino (2010-11-03 11:05)      Karstā laikā zeķes noteikti ir veselīgākas par zeķubiksēm. Bez tam, pērkot 2 pārus zeķu patiesībā iegūsti 3 pārus, jo reti kad saplīst abas reizē.

Palomino (2010-11-03 11:09)      Papildināšu, ja nu kāds sadomā norādīt, ka karstā laikā jāstaigā bez zeķēm/zeķubiksēm. "Karstā laikā" bija domāts tiem, kam darbs tāds, ka kailām kājām nedrīkst darbā tusēt.

skrejosaa (2010-11-03 11:09)      mnje bi vashi probljemi......

selnija_ (2010-11-03 12:16)      Tas ir ērti, un lētāk, kā iepriekš bija teikts. Nopērku zeķes divus pārus un var valkāt ilgi, pa vienai ārā mest. Zeķubikses ir dārģāks prieks un vēl ne vienmēr sanāk izmērā trāpīt. Tās ir vēl papildus neērtības:(
Kā tasir nebūtu vērts dēļ kā? dīvains jautājums. Moš nevilkt vispār neko teiksim vasarā, karsti taču...:)
Tas ir apģērba gabals, tikpat elementārs kā apakšbikses vai krūšturis.
Un vēl: sevišķi izdevīgi ir pirkt tās tīkliņzeķes. Tās retāk plīst un salāpīt ar var tā, ka neko neredz. Smukums tikai trešajā vietā. Tā lūk! `Mūžu dzīvo, mūžu mācies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu