Sievietes ap 35 garderobe

Ko sieviete (35) drīkst vai nedrīkst atļauties savā garderobē? ... man bieži aizrāda, ka ģērbjos neatbilstoši savam vecumam un augumam... neapsolu, ka kaut kas mainīsies, bet tomēr...interesanti!!!

Palomino      Adelheide, ja uzvelkot džinsus pāri jostai neļum kārtu kārtās liekie kg, tad viss ir ok. Man personīgi tas liekas pats strašnākais grēks jebkurā vecumā. Vēl neatbilstošs apakšveļas izmērs ir par to pašu " operu" , jo tad arī viss gāžas laukā un plūst pāri malām. Ja nu kāds jau pacēlis akmeni, lai mestu manā dārziņā, piebildīšu: zinu, zinu - dvēseles daile un garīgums ir tā patiesā vērtība.;))

WW, dažkārt vairāk kā seja par gadiem liecina augšdelmi. Pavēro dāmas, kas, ietērpušās bezpiedurkņu kleitās, paceļ roku pat ne pleca augstumā, bet tuvu tam, un mazliet vai vairāk saliec... Neiet kopā pulēta seja ar nokarenām ādiņām.:)

tiritomba      visam jābūt samērībās, bet es vēl arvien uzvelku supermiņikus, bet to es daru tikai savam vīrietim par prieku. viņam patīk, nu lai taču cilvēks priecājas, jo prieks rada patikšānu, un kas var būt labāks par divvientulību, kad patikšana pārtop vēl ciešākā kontaktā. .. 2009-09-03

estemazliet      Atbildes visas tik sulīgas, ka nav vairs ko piebilst! Visiem komentētājiem- PROZIT!:)) 2009-10-10

Mona_de_B      Gribu piebilst, ka S_Dzejas viedoklis ir perfekts. Manas domas ir līdzīgas, īpaši par tām zeķbiksēm ar krūtīm. Tās nevelciet, jūs pēc trpieci! 2010-09-21

Natta      Zini,man arī ir aizrādīts, nestreso:)) nevarot sieviete pēc 30 vilkt īsus svārkus, pat, ja zem tiem kājās ir legingi, kas īstenībā ir triko bikses..par šortiņiem vasarā jau vairs nerunājot..Ha!- Uzspļauj tām visām runām,jo tā ir citu sieviešu skaudība-viņām skauž,ka tu atļaujies savos gados tik labi izskatīties! Protams, ar pliku nabu es vasarā nestaigāju, un īsus svārkus es velku tikai uz pludmali,taču šortus vasarā gan atļaujos un lai iekož sev mēlē tās,kam tas nepatīk.
Vācijā 70 gadīgas kudzītes staigā mini un tas ir normāli.
tā kā neklausies tais runās, ģērbies,kā tev pašai patīk galu galā;)
2010-09-25

huligansshortos      35 nav 105.
Nav poh ko tur citi činkst ?
2011-12-15

kokote      Nu ja Tu valkā omīšu džemperus/jaciņas un bezformīgus svārkus, filca cepures (tādas omīšu), taisi matus uzkasītā frizūrā- ala omīte- tad Tu tieša´m ģērbies nepiedienīgi gadiem. A kaut kā neticās, ka Tu tā varētu. 35 ir vissuperālākais laiks: cilvēkam jau ir savs kaut kāds stils izveidojies, sapratne, kas piestāv, kas ne, un tad var atļauties viskaut ko (sevišķi slaida, gracioza būtne) :)
PS interesanti, kā izpaužas Tava neatbilstība gadiem? :D:D (par to tā kā jāsāk pēc 45 domāt - i tad ar mēru, pārāk neiespringstot uz konservatīvismu)
2012-11-02

Vucis      Šai tēmā komentāri tiek iepostēti ar gada intervālu :D 2012-11-02

inaralaima      Olga Rajecka par šo tēmu ir trāpīgi izteikusies,ka labāk lai visi brīnās par viņas ģērbšanās stilu ,nekā sauc par vecu tanti... 2020-03-31 13:47

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu