Apģērbs pirmajam randiņam?

Iteikumi apģērbā pirmajam randiņam:...vai obligāti būtu jābūt dziļajam dekoltē,lai nodemonstrētu bez liekas kavēšanās,ka nebūs veltīgi izšķiests laiks un plīvojoši vējā svārciņi,kas knapi apsedz visinteresējošāko daļu pretējam dzimumam...kombinējot to visu ar aukstpapēžu kurpītēm,izteiksmīgi parādot slaidās potītes...un vai drosmīgi vējā matiem plīvojot doties uz tikšanās vietu kājām,nepievēršot uzmanību nepiedienīgiem komentāriem no ceļā sastaptajiem vai tomēr izmantot taxi pakalpojumu...un vēl vai tomēr arī iepriekš jau padomāt par atkāpšanās plānu somiņā līdz iestūķējot kedas?:))

una32 (2012-11-11 09:52)      Manuprāt, apģērbam jāizsaka mana būtība, lai mazāk pārpratumu un es justos lieliski, atbilstoši laika apstākļiem un noskaņojumam, nenāku taču kādu apmuļķot! Mans stils ir klasiski-elegants. Tā arī eju uz randiņiem...Ieteikums-domā par sevi un esi patiesa...

Venecija_ (2013-08-28 22:35)      Velc apģērbu, kas piestāv! Dažreiz pa ielu iet meitenes īsos svārkos, rāda resnas vai līkas kājas, tāpēc vajag izvēlēties pareizo svārku garumu. Nevelc pārāk greznu kleitu (neizskatīsies komiski , ja blakus Tev ies puisis šortos).
Ne katrai sievietei piestāv sarkana lūpu krāsa.Piekritu unai 32 - apģērbam jāizsaka Tava būtība.

Tessa (2013-08-28 22:46)      vel senak temu nevarejat atrakt? musu nassucis jau ta sarandinjojas,ka ohuja par imja naricateljnoei palicis. tieshi tagad vinjai 100 point ir vajadziigi 5 gadus veci padomi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu